7/10/13

Συμμετοχή Κυπρίων Βουλευτών στην 129η Διακοινοβουλευτική Συνέλευση, στη Γενεύη


Αρχισαν σήμερα στη Γενεύη οι εργασίες της 129ης Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης, στις οποίες μετέχει από κυπριακής πλευράς, αντιπροσωπία αποτελούμενη από τους Βουλευτές κ. Αβέρωφ Νεοφύτου (επικεφαλής), κα Σκεύη Κούτρα Κουκουμά και κ. Γιώργο Βαρνάβα.

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW






TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

C O N T E N T S

Απόφαση του Γενικού Εισαγγελέα στο θέμα που παραπέμφθηκε ενώπιον του από την Ερευνητική Επιτροπή για την Οικονομία

Με επιστολή του ημερ. 26.8.2013 προς τον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος της Ερευνητικής Επιτροπής για τη Διεξαγωγή Έρευνας σχετικά με την Ευθύνη ή Ευθύνες για την Κατάσταση της Οικονομίας (στο εξής “η Ερευνητική Επιτροπή” Ε.Ε.) επισύναψε αντίγραφο των πρακτικών συνεδρίας της Επιτροπής ημερ. 22.8.2013 μαζί με αντίγραφο απόφασης της Ε.Ε. ίδιας ημερομηνίας.

Κρατικά Βραβεία Αρχιτεκτονικής 2013

Το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως του Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, θα δοθούν και φέτος τα Κρατικά Βραβεία Αρχιτεκτονικής τα οποία έχουν καθιερωθεί ως θεσμός από το 1992.

Δόθηκε στη δημοσιότητα το Πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την Οικονομία

Δόθηκε στη δημοσιότητα η Έκθεση της Τριμελούς Ερευνητικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή έρευνας σχετικά με την κατάσταση στην οποία περιήλθε το τραπεζικό σύστημα και η οικονομία της Κυπριακής Δημοκρατίας, στα πλαίσια συνέντευξης Τύπου που έδωσε σήμερα το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία» ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Γεώργιος Πικής.

Χαιρετισμός του Υπουργού Υγείας δρος Πέτρου Πετρίδη στα εγκαίνια του Δημοτικού Ιατρείου Αραδίππου

Να μη δημοσιευθεί πριν τις 6 μ.μ.

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση βρισκόμαστε σήμερα στην Αραδίππου για να τελέσουμε τα εγκαίνια του Δημοτικού Ιατρείου το οποίο αναμένεται να στεγάσει, σε ένα άρτιο και αξιοπρεπές περιβάλλον, τις τόσο σημαντικές δράσεις που εμπίπτουν στο πρωτοβάθμιο επίπεδο φροντίδας υγείας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χαιρέτισε το Διεθνές Ναυτιλιακό Συνέδριο «Ναυτιλιακή Κύπρος 2013»


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης χαιρέτισε σήμερα τις εργασίες του Διεθνούς Ναυτιλιακού Συνεδρίου «Ναυτιλιακή Κύπρος 2013» που πραγματοποιούνται στη Λεμεσό.

Χαιρετισμός του Προέδρου της Βουλής κ. Γ. Λ. Ομήρου κατά την παρουσίαση του κοινοβουλευτικού έργου του Κινήματος Οικολόγων

Να μη μεταδοθεί πριν τις 7.30 μ.μ.


Είναι με ιδιαίτερη χαρά που έλαβα την πρόσκληση για να παρευρεθώ και να χαιρετίσω τη σημερινή εκδήλωση του κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, στην οποία θα παρουσιαστεί το κοινοβουλευτικό έργο του κινήματος για την περασμένη χρονιά.

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας στο περιθώριο του συνεδρίου «Ναυτιλιακή Κύπρος 2013»

Το αυξημένο ενδιαφέρον των ΗΠΑ για τις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό αναδεικνύει η σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη με τον Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ κ. Eric Rubin, όπως ανέφερε ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ







Ο Υπουργός Άμυνας υποδέχτηκε τον
Α’ Υπαρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Ελλάδας