1/4/13

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας για την οικονομία 01/04/2013


Μέτρα που έχουν στόχο την ανάκαμψη της οικονομίας θα υιοθετηθούν από το Υπουργικό Συμβούλιο εντός των επόμενων δεκαπέντε ημερών ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

 

(Κ) Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου

ΚΥΠΕ - Αντώνης Γκιλδάκης - ΛΕΥΚΩΣΙΑ 1/4/2013 09:42



Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας για την επέτειο της 1ης Απριλίου

Η απόδοση τιμής στους ήρωες μας για τους αγώνες και τις θυσίες τους πρέπει να γίνει μέσα από
ανάλογες πράξεις είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά τη δοξολογία για την 1η Απριλίου που τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννη, στη Λευκωσία, ο Πρόεδρος κ. Αναστασιάδης αναφερόμενος στο μήνυμα της ημέρας είπε: «Το μήνυμα παραμένει ένα: όσοι θέλουμε να τιμούμε και να ενθυμούμαστε τις θυσίες νέων και τους αγώνες των τότε αγωνιστών και το τι μας έδωσαν είναι η απόδοση της τιμής με ανάλογες πράξεις και ο αγώνας μέσα από το μόνιασμα και την ενότητα, έτσι ώστε να απελευθερώσουμε και να επανενώσουμε την πατρίδα μας, για να μπορούμε να μιλούμε και να εννοούμε την τιμή που θέλουμε να αποδώσουμε σε όσους μέσα από τον απελευθερωτικό αγώνα του ʼ55-ʼ59 μας επέτρεψαν να ζούμε ελεύθεροι».

ΚΥΠΕ - Κυριακή Χριστοδούλου - ΛΕΥΚΩΣΙΑ 01/04/2013 10:34

ΚΥΠΕ - Κυριακή Χριστοδούλου - ΛΕΥΚΩΣΙΑ 01/04/2013 10:34

1. Προσπάθεια αποπροσανατολισμού από τις ευθύνες όσων οδήγησαν τη χώρα σε κατάσταση χρεοκοπίας χαρακτήρισε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί μεταφοράς χρημάτων στο εξωτερικό πριν από το Eurogroup, από εταιρεία του συγγενικού του περιβάλλοντος. Επανέλαβε τη διακηρυγμένη θέση του πως δεν θα ανεχτεί την όποια διαπλοκή και ότι κανείς δεν εξαιρείται της έρευνας.