7/9/10

Εκδηλώσεις του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών για τα 50χρονα της Κυπριακής Δημοκρατίας

07/09/2010

Με εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο της Πύλης Αμμοχώστου στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου, με τίτλο: «50 χρόνια Γ.Τ.Π. – Διαχρονική Ενημέρωση και Δημιουργία», το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών εγκαινιάζει σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 50χρονα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Δηλώσεις της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας Σωτηρούλας Χαραλάμπους

07/09/2010
Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Σωτηρούλα Χαραλάμπους ευχαρίστησε τους εταίρους της ξενοδοχειακής βιομηχανίας για το πνεύμα συνεργασίας που επέδειξαν καθόλη τη διάρκεια της συζήτησης για την ανανέωση της Συλλογικής Σύμβασης στην ξενοδοχειακή βιομηχανία διάρκειας τεσσάρων ετών.

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κατά την τελετή της κατάθεσης του θεμέλιου λίθου της μαρίνας Λεμεσού

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κατά την τελετή της κατάθεσης του θεμέλιου λίθου της μαρίνας Λεμεσού«Ο τουρισμός είναι ψηλά στις προτεραιότητες της κυβερνητικής πολιτικής και θα εξακολουθήσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για ενίσχυση και αναβάθμιση του τομέα», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Δημήτρης Χριστόφιας, σε χαιρετισμό που απηύθυνε κατά την τελετή της κατάθεσης του θεμέλιου λίθου της μαρίνας Λεμεσού.