2/5/13

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Ισραήλ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης θα πραγματοποιήσει τριήμερη επίσκεψη εργασίας στο Ισραήλ από τις 5 Μαΐου, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργο Λακκοτρύπη, τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Χρήστο Στυλιανίδη και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Συνάντηση του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων με Κύπριους Ευρωβουλευτές

Προσθήκη λεζάντας
Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Τάσος Μητσόπουλος είχε σήμερα στο γραφείο του συνάντηση με τους Ευρωβουλευτές κα Ελένη Θεοχάρους, κ. Ανδρέα Πιτσιλλίδη, κ. Τάκη Χατζηγεωργίου και κα Αντιγόνη Παπαδοπούλου.

Ο Υπουργός Γεωργίας επισκέφθηκε υπεραγορές εν όψει των εορτασμών του Πάσχα

Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης πραγματοποίησε σήμερα επισκέψεις σε υπεραγορές της επαρχίας Λευκωσίας εν όψει των εορτασμών του Πάσχα. Στο πλαίσιο των επισκέψεών του, ο κ. Υπουργός προέβη σε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους ως ακολούθως:

Σύσκεψη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης για τη φωτογράφηση διαδηλωτών υπό όρους



2/5/2013

Σύσκεψη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης για τη

φωτογράφηση διαδηλωτών υπό όρους

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW



TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

Δραστηριότητες του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου




Δραστηριότητες του Υπουργού Άμυνας
κ. Φώτη Φωτίου

Μεγάλη Παρασκευή, 3/5/2013

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη


Επιδίωξη είναι να ξεκινήσει ένας επί της ουσίας διάλογος μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ προς όφελος των λαών των δύο χωρών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης αναφερόμενος στην επικείμενη επίσκεψή του στο Ισραήλ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απέστειλε ευχετήριο μήνυμα στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης απέστειλε ευχετήριο μήνυμα στον Αρχιεπίσκοπο Κωνσταντινουπόλεως και Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα.
Στο μήνυμά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρει τα ακόλουθα:

Δελτίο Ειδήσεων ΚΥΠΕ "ΔΕΚΑ"

ΚΥΠΕ - Μαρία Κονιώτου - ΛΕΥΚΩΣΙΑ 02/05/2013 10:04

1. Για το απόγευμα της Τετάρτης 8 Μαΐου διευθετήθηκε συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη, με τον ΓΓ του ΟΗΕ, Μπαν Γκι Μουν, στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών. Πηγή του διεθνούς οργανισμού είπε πως η συνάντηση γίνεται με αίτημα της κυπριακής πλευράς