6/10/13

Δηλώσεις της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

Οι ρυθμοί της ανεργίας ναι μεν ανεβαίνουν, αλλά ανεβαίνουν με πολύ μικρότερη ποσοστιαία αναλογία από ό,τι προηγουμένως, δήλωσε σήμερα η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας για τον εθελοντισμό

Ο εθελοντισμός μέσα από την ανθρωπιά αποτελεί την ύψιστη απόδειξη της φιλαλληλίας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Ομιλία του Υπουργού Άμυνας κ. Φ. Φωτίου στο μνημόσυνο των ηρώων Ανδρέα Πατσαλίδη και Χαράλαμπου Πεττεμερίδη στα Καννάβια


Σήμερα, πενήντα πέντε χρόνια μετά τη μεγάλη θυσία τους, υποκλινόμαστε μπροστά σε δύο ηρωικές μορφές ωραίων Ελλήνων της Κύπρου μας, του Χαράλαμπου Πεττεμερίδη και του Ανδρέα Πατσαλίδη. Με γενναιότητα διέθεσαν αυτοπροαιρέτως τις ζωές τους για την πατρίδα και πήραν θέση στη λίστα των θαφνοστεφανωμένων ηρώων του ένδοξου εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα του 1955 – 59.

Χαιρετισμός του Υπουργού Υγείας δρος Π. Πετρίδη στα εγκαίνια του Ιατρείου Ιεράς Μητρόπολης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου

Με ιδιαίτερη χαρά απευθύνω χαιρετισμό σήμερα στα εγκαίνια του Ιατρείου Ιεράς Μητρόπολης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου. Η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, με πρωτοβουλία του Πανιερώτατου Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου, έχει προβεί στη σύσταση του Ιδρύματος Κοινωνικής Διακονίας, στα πλαίσια του οποίου λειτουργεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο «Φωλιά Αγάπης»,

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Ν. Αναστασιάδη στα αποκαλυπτήρια προτομών των Στέλιου και Έλλης Ιωάννου

Είναι με μεγάλη χαρά που βρίσκομαι σήμερα ανάμεσά σας, και αισθάνομαι μεγάλη τιμή που μου δίνετε την ευκαιρία να συμμετάσχω σε μια εκδήλωση απόδοσης τιμής σε ανθρώπους που με την κοινωνική τους δράση καθαγίασαν την έννοια «άνθρωπος» και ανέδειξαν την αξία της αγάπης και της προσφοράς προς συνανθρώπους μας που πάσχουν και υποφέρουν.



Χαιρετισμός Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος
κ. Νίκου Κουγιάλη
στη «Γιορτή του Ροδιού», στην Ορμήδεια

Ομιλία του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκου Κουγιάλη





Ομιλία του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος
κ. Νίκου Κουγιάλη
στα πλαίσια τελετής εγκαινίων της AgroExpo 2013,
στον χώρο της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων
-------------------------------------------------------------------------------------------