16/7/13

Συμμετοχή του Υπουργού Γεωργίας στο Συμβούλιο Γεωργίας και Αλιείας της ΕΕ στις Βρυξέλλες 16/07/2013

Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης συμμετείχε στη Σύνοδο του Συμβουλίου Γεωργίας και Αλιείας της ΕΕ που πραγματοποιήθηκε χθες στις Βρυξέλλες.

Ο Υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με την Παγκύπρια Επιτροπή Μητέρων και Συζύγων Εθνοφρουρών 16/07/2013

Ο Υπουργός Άμυνας κ. Φώτης Φωτίου συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία της Παγκύπριας Επιτροπής Μητέρων και Συζύγων Εθνοφρουρών (ΠΕΜΣΕ), η οποία τον ενημέρωσε για την επαναδραστηριοποίηση της Επιτροπής που κλείνει 37 χρόνια από την ίδρυσή της το 1976.

Ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών για τις προσλήψεις εποχικού ωρομίσθιου κυβερνητικού προσωπικού 16/07/2013

Σε σημερινή συνεδρία της Μικτής Εργατικής Επιτροπής, υπό την προεδρία του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Οικονομικών, συζητήθηκε το θέμα των προσλήψεων εποχικού κυβερνητικού προσωπικού για το έτος 2013

Συνάντηση του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης με τους δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου 16/07/2013

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Ιωνάς Νικολάου είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Ανωτάτου Δικαστηρίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Ν. Αναστασιάδης προήδρευσε συνεδρίας του Εθνικού Συμβουλίου 16/07/2013



Μετά τη λήξη της συνεδρίας, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Χρήστος Στυλιανίδης είπε: «Έχει ολοκληρωθεί η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου η οποία, ως γνωστόν, είχε δρομολογηθεί να είναι διήμερη. Ωστόσο, πήραμε τις αποφάσεις που έπρεπε σε μια μονοήμερη συνεδρία.

Αντικατοχική εκδήλωση της Συντονιστικής Επιτροπής Ευρύτερης Περιοχής Κυθρέας 16/07/2013

Ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη


Για άλλη μια χρονιά οι εκτοπισμένοι κάτοικοι της κωμόπολης Κυθρέας και των γύρω χωριών - του Παλαίκυθρου, του Νέου Χωριού, της Βώνης, του Τραχωνίου, του Έξω Μετοχίου και της Μιας Μηλιάς - συγκεντρώνεστε εδώ για να διατρανώσετε την αποφασιστικότητά σας

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Χρήστου Στυλιανίδη 16/07/2013

Εσωτερική διαφωνία της Κυβέρνησης χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Χρήστος Στυλιανίδης το θέμα που προέκυψε με ανακοίνωση του ΔΗΚΟ για τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Σωκράτη Χάσικο.

Χαιρετισμός του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου στην εκδήλωση «ΜΑΡΙΝΕΙΑ 2013» 16/07/2013


Να μη μεταδοθεί πριν τις 9 μ.μ.

Απόψε, με ιδιαίτερα αισθήματα χαράς, παρευρίσκομαι ανάμεσά σας, για να ζήσω ένα μοναδικό κομμάτι της πολιτιστικής εκδήλωσης «ΜΑΡΙΝΕΙΑ 2013».

Δηλώσεις της Αναπληρώτριας Μονίμου Αντιπροσώπου των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη για την UNFICYP 16/07/2013

Το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, υπό την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, είχε χθες κλειστές διαβουλεύσεις στη διάρκεια των οποίων ενημερώθηκε από την Ειδική Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ

ΔΗ.ΚΟ.: Δείγματα πολιτικής συνεννόησης Και συναντίληψης στο Εθνικό Συμβούλιο





To ΔΗ.ΚΟ. σημειώνει με ικανοποίηση το γεγονός ότι η σημερινή συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου έχει θέσει τις βάσεις για ευρύτερη πολιτική συνεννόηση και συναντίληψη ενόψει της επανάληψης των διαπραγματεύσεων για το κυπριακό το ερχόμενο Φθινόπωρο.

ΔΗ.ΚΟ.: Απαράδεκτη ενέργεια του Υπουργού Εσωτερικών





Το Δημοκρατικό Κόμμα θεωρεί απαράδεκτη τη χθεσινή ενέργεια του κ. Σωκράτη Χάσικου να αποδώσει τιμές με την ιδιότητα του Υπουργού Εσωτερικών στους καταδρομείς που σκοτώθηκαν κατά την επιχείρηση εναντίον του Προεδρικού Μεγάρου στις 15 Ιουλίου, του 1974.

ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΡΑΝΤΩΝΑΣ:«ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΡΑΝΤΩΝΑΣ:«ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ 

ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ Ο Υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με την ΠΕΜΣΕ



Ο Υπουργός Άμυνας κ. Φώτης Φωτίου συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία της Παγκύπριας Επιτροπής Μητέρων και Συζύγων Εθνοφρουρών (ΠΕΜΣΕ).

Κατά τη συνάντηση ο Υπουργός Άμυνας ενημέρωσε την Επιτροπή για τα μέχρι στιγμής μέτρα που έχουν ληφθεί όσον αφορά την ασφάλεια των εθνοφρουρών, ενώ συζήτησαν θέματα διαβίωσης των οπλιτών, το θέμα της φυγοστρατίας καθώς και το ζήτημα που αφορά στη μείωση της στρατιωτικής θητείας.

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW




TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW