28/8/13

Απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για το Ογκολογικό Κέντρο* Συγκεκριμένα, διορίζονται οι πιο κάτω: Πρόεδρος: Δρ Βάσος Πύργου Επίτροποι: Αναπληρωτές Επίτροποι: κ. Θεοδόσης Τσιόλας κα Ελενα Δαμιανού κ. Χρίστος Πατσαλίδης κ. Κύπρος Κυπριανού κ. Διονύσης Μαυρονικόλας Δρ Όλγα Καλακούτα Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου αποφάσισε να διορίσει τους πιο κάτω ως Επιτρόπους: κ. Κωνσταντίνο Δάμτσα κ. Ανδρέα Περσιάνη κ. Πανίκο Πούρο *


Το Υπουργικό Συμβούλιο, στη σημερινή του συνεδρία υπό την Προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, ενέκρινε τον διορισμό του Προέδρου, των Επιτρόπων και των Αναπληρωτών Επιτρόπων του Ογκολογικού Κέντρου της Τράπεζας Κύπρου.

Γραπτή απάντηση του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Βίκτωρα Παπαδόπουλου στον ΓΓ του ΑΚΕΛ 28/08/2013

Χαιρετίζουμε την παραδοχή του ΓΓ του ΑΚΕΛ κ. Άντρου Κυπριανού ότι πρώτος μίλησε για ενδεχόμενο κουρέματος καταθέσεων στις 8 Φεβρουαρίου του 2013 και ελπίζουμε ότι ο δημόσιος διάλογος θα συνεχίσει να γίνεται επί πραγματικών γεγονότων.

Ταξιδιωτική οδηγία του Υπουργείου Εξωτερικών για την Αραβική Δημοκρατία της Αιγύπτου 28/08/2013

Η πιο κάτω ταξιδιωτική οδηγία απευθύνεται προς τους πολίτες της Δημοκρατίας που διαμένουν μόνιμα, ταξιδεύουν ή προτίθενται να ταξιδεύσουν προς τη Δημοκρατία της Αιγύπτου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προήδρευσε συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου 28/08/2013

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προήδρευσε σήμερα συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου.

Μετά τη λήξη της συνεδρίας, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση στους δημοσιογράφους:

Ταξιδιωτική οδηγία για την Αραβική Δημοκρατία της Συρίας


Λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης στη Συρία, το Υπουργείο Εξωτερικών συμβουλεύει όλους τους Κύπριους πολίτες, οι οποίοι πιθανόν να διαμένουν ή επισκέπτονται προσωρινά τη Συρία, όπως την εγκαταλείψουν άμεσα.

Δραστηριότητα του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013



Δραστηριότητα του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013

Ομιλία του Προέδρου της Βουλής κ. Γιαννάκη Λ. Ομήρου στην εκδήλωση του Δήμου Αγίου Αθανασίου «Μνήμες Κατεχομένων»


Να μη μεταδοθεί πριν τις 7 μ.μ.
Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια και τον πρέποντα έπαινο στο Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Αθανασίου για την οργάνωση της αποψινής εκδήλωσης.

TURKISH AND TURKISH CYPRIOT MEDIA REVIEW - 28/08/2013

TURKISH AND TURKISH CYPRIOT MEDIA REVIEW - 28/08/2013

Δηλώσεις του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου για το θέμα των Βρετανικών Βάσεων 28/08/2013

Δεν έχει γίνει οποιαδήποτε νύξη για τη χρησιμοποίηση των Βρετανικών Βάσεων Ακρωτηρίου και Επισκοπής σε σχέση με το θέμα της Συρίας, είπε σήμερα ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Δηλώσεις του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Βίκτωρα Παπαδόπουλου 28/08/2013

Η Κυβέρνηση του ΑΚΕΛ παρέδωσε στον Πρόεδρο Αναστασιάδη μια καμουφλαρισμένη ωρολογιακή βόμβα και ανέμενε την έκρηξή της, χωρίς συναίσθηση ευθύνης για τις τρομακτικές οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις, είπε σήμερα ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Δηλώσεις του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Βίκτωρα Παπαδόπουλου για το θέμα της πώλησης τουρκοκυπριακών περιουσιών 28/08/2013

Η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να πατάξει οποιοδήποτε φαινόμενο διαφθοράς, είπε σήμερα ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Δηλώσεις του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου για την Ερευνητική Επιτροπή για την Οικονομία 28/08/2013

Το θέμα της νομιμότητας ή όχι του διορισμού της Ερευνητικής Επιτροπής για την τραγωδία που βιώνει η κυπριακή οικονομία θα προκύψει όταν και εφόσον αποφασίσουν κάποιοι να την αμφισβητήσουν μέσω νομικών διαδικασιών, είπε σήμερα ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος
 Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Παπαδόπουλος είπε: «Υπάρχουν διιστάμενες νομικές απόψεις για τη γνωστή τροποποίηση του Νόμου περί Διορισμού Ερευνητικών Επιτροπών.

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας μετά τη συνάντησή του με μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΚΟ 28/08/2013

«Η άσκηση της κυβερνητικής πολιτικής δεν είναι μονομερής υπόθεση του ενός, αλλά όλων των συμμετεχόντων στην Κυβέρνηση», είπε χθες βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.