20/2/13

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου 20/02/2013

Ο καταιγισμός ανακοινώσεων από μέρους του επιτελείου του κ. Αναστασιάδη αποδεικνύει τη σκοπιμότητα της επιλεκτικής και παραπλανητικής διαρροής της επιστολής της PIMCO προς την Κεντρική Τράπεζα σε εφημερίδα, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου.

Ο διεθνώς καταξιωμένος νεοελληνιστής, ακαδημαϊκός και μεταφραστής Jacques Bouchard στην Κύπρο 20/02/2013

Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και το Τμήμα Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κύπρου διοργανώνουν διάλεξη του καταξιωμένου νεοελληνιστή, ακαδημαϊκού και μεταφραστή Jacques Bouchard με θέμα: «Η λογοτεχνική μετάφραση της υπερρεαλιστικής ποίησης:

Ο Υπουργός Εμπορίου συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο της TOTAL στη Μέση Ανατολή 20/02/2013

Ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Νεοκλής Συλικιώτης συναντήθηκε σήμερα, στο γραφείο του, με τον Αντιπρόεδρο της TOTAL στη Μέση Ανατολή για θέματα έρευνας και εξορύξεων κ. Pierre Olinger.

Απάντηση του Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Νεοκλή Συλικιώτη σε χθεσινές δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΣΥ κ. Χάρη Γεωργιάδη 20/02/2013

Μετά τη σημερινή συνάντηση του με τον Αντιπρόεδρο της TOTAL, ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Νεοκλής Συλικιώτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Προεδρικές Εκλογές 2013 - Τα εκλογικά κέντρα στα οποία θα ψηφίσουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, οι υποψήφιοι για την Προεδρία και οι αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων

Ο Γενικός Έφορος Προεδρικής Εκλογής ανακοινώνει ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, οι υποψήφιοι για εκλογή στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας και οι αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων θα ψηφίσουν την Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου στα πιο κάτω εκλογικά κέντρα :

Φωτογραφική κάλυψη του Β′ γύρου των Προεδρικών Εκλογών 2013 20/02/2013



Το Φωτογραφικό Τμήμα του Γ.Τ.Π. θα καλύψει φωτογραφικά τη δεύτερη Κυριακή των Προεδρικών Εκλογών ως ακολούθως:

Οι εφημερίδες της Τετάρτης

Οι διεργασίες που ξεκίνησαν οι υποψήφιοι πρόεδροι Νίκος Αναστασιάδης και Σταύρος Μαλάς για εξασφάλιση υποστήριξης για τον β’ γύρο των προεδρικών εκλογών, καθώς και οι συναντήσεις που είχαν και οι δύο υποψήφιοι με τον Πρόεδρο του ΚΣ ΕΔΕΚ, η πρόταση της ΕΔΕΚ προς το Πολιτικό Γραφείο της να μην υποστηριχθεί κανένας υποψήφιος, η δήλωση του Γιώργου Λιλλήκα ότι δεν θα υποδείξει σε κανένα ποιο από τους δύο υποψηφίους να ψηφίσει, καθώς και οι εξελίξεις στο σκάνδαλο με το κρέας αλόγου σε τροφές είναι μερικά από τα θέματα που κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW



TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW
                                                     

ΚΥΠΕ - Αιμιλία Χριστοφή - ΛΕΥΚΩΣΙΑ/Κύπρος 20/02/2013

ΚΥΠΕ - Αιμιλία Χριστοφή - ΛΕΥΚΩΣΙΑ/Κύπρος 20/02/2013

1. Στις 7 το βράδυ της Κυριακής θα είναι γνωστό ποιος θα είναι ο 7ος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Γενικός Εφορος Εκλογών Ανδρέας Ασσιώτης. Στις 10 μμ υπολογίζεται η τελετή ανακήρυξης.