20/8/13

Δηλώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους μετά τη λήξη της συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Ιωνάς Νικολάου ανέφερε:

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συγχαίρει την πρωταθλήτρια Καρολίνα Πελενδρίτου 20/08/2013


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης και η Κυβέρνηση συγχαίρουν θερμά την παγκόσμια πρωταθλήτριά μας Καρολίνα Πελενδρίτου, η οποία για άλλη μια φορά τίμησε την πατρίδα μας και τον κυπριακό αθλητισμό.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τις εκπομπές ρύπων και για τη δημιουργία μητρώων εμπιστευμάτων 20/08/2013

Το Υπουργικό Συμβούλιο στη σημερινή του συνεδρία, υπό την Προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας, αποφάσισε τον εκσυγχρονισμό της φορολόγησης μηχανοκίνητων οχημάτων και τη δημιουργία μητρώων εμπιστευμάτων.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για αναπτυξιακά έργα

Την προώθηση αναπτυξιακών έργων με τη μορφή της μακρόχρονης ενοικίασης αποφάσισε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Χρήστος Στυλιανίδης.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για το θέμα της καταβολής πληρωμής σε πλεονάζoν προσωπικό 20/08/2013


Η Κυβέρνηση επιδιώκει όπως μέχρι το τέλος του 2013 εξεταστούν όλες οι εκκρεμούσες αιτήσεις από πλεονάζoν προσωπικό για καταβολή πληρωμής τους, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Χρήστος Στυλιανίδης.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου μετά τη λήξη της συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου 20/08/2013

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προήδρευσε
συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προήδρευσε σήμερα συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, στην προεδρική κατοικία στο Τρόοδος.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για την ΑΤΗΚ 20/08/2013

Η Κυβέρνηση αναμένει γνωμάτευση από τη Νομική Υπηρεσία αναφορικά με το θέμα της παύσης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΤΗΚ, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Χρήστος Στυλιανίδης.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου


Το Υπουργικό Συμβούλιο ενημερώθηκε σήμερα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για θέματα που αφορούν τις επόμενες κινήσεις αναφορικά με το Κυπριακό, είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Χρήστος Στυλιανίδης.

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων


1. Εργασίες σε τμήμα λεωφόρου στον Άγιο Δομέτιο

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι από την Κυριακή 25 Αυγούστου και ώρα 6.30 π.μ. μέχρι τη Δευτέρα 26 Αυγούστου και ώρα 4 μ.μ.

Ο Υπουργός Εξωτερικών θα συμμετάσχει στο έκτακτο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ στις Βρυξέλλες 20/08/2013

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης αναχωρεί αύριο, Τετάρτη, 21 Αυγούστου για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της έκτακτης συνόδου του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων (ΣΕΥ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW



TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW