21/6/13

Συνάντηση του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων με την ηγεσία του ΡΙΚ 21/06/2013

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Τάσος Μητσόπουλος συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ κ. Μάκη Συμεού και τον Γενικό Διευθυντή του Ιδρύματος κ. Θέμη Θεμιστοκλέους, στην παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση, ο κ. Υπουργός είπε τα εξής:

Ο Υπουργός Υγείας συμμετείχε στο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας της ΕΕ, στο Λουξεμβούργο 21/06/2013

Σημαντικά θέματα για τους Ευρωπαίους πολίτες στον τομέα της υγείας, απασχόλησαν το Συμβούλιο Υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Λουξεμβούργο και στο οποίο η Κύπρος εκπροσωπήθηκε από τον Υπουργό Υγείας δρα Πέτρο Πετρίδη.

Κήρυξη περιοχών σε ζώνες προστασίας και επιτήρησης για καταπολέμηση της ψευδοπανώλους 21/06/2013


Καθορισμός ζωνών ελέγχου Δυνάμει της Παραγράφου 10

Οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος με βάση τις εξουσίες που τους παρέχει η Παράγραφος 10 του περί της Καταπολέμησης της Ψευδοπανώλους των Πτηνών Διατάγματος του 2001, κηρύσσουν τις πιο κάτω περιοχές σε ζώνες προστασίας και επιτήρησης:

Την Τετάρτη οι υπογραφές για το Μνημόνιο Συναντίληψης για τον Τερματικό Σταθμό Υγροποίησης Φυσικού Αερίου 21/06/2013

Το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού ενημερώνει τους εκπρόσωπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ότι η τελετή για την υπογραφή του Μνημονίου Συναντίληψης για τον Τερματικό Σταθμό Υγροποίησης Φυσικού Αερίου

Συνεδρία της Επιτροπής Παρακολούθησης των Προγραμμάτων που συγχρηματοδοτούνται από τα Ταμεία της ΕΕ 21/06/2013

Το Γραφείο Προγραμματισμού, ως η Διαχειριστική Αρχή των Διαρθρωτικών Ταμείων και του Ταμείου Συνοχής, διοργάνωσε σήμερα την 7η ετήσια Συνεδρία της Επιτροπής Παρακολούθησης των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων

Συνέντευξη Τύπου για παρουσίαση του Σχεδίου Δράσης Ψηφιακού Πρωταθλητή, στο Προεδρικό Μέγαρο 21/06/2013

Ομιλία του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Χρήστου Στυλιανίδη

Οι πρόσφατες εξελίξεις στην οικονομία με τις αποφάσεις του Eurogroup, μας αναγκάζουν να καινοτομήσουμε και να υιοθετήσουμε πρακτικές που θα μπορούσαν να φέρουν άμεσα και επαρκή αποτελέσματα για να μπορέσει να επανεκκινήσει η οικονομία του τόπου.

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων 21/06/2013


Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Τάσος Μητσόπουλος έγινε χθες δεκτός από τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκη Λ. Ομήρου.

Κατά τη συνάντηση ο κ. Μητσόπουλος ενημέρωσε διεξοδικά τον επικεφαλής του Νομοθετικού Σώματος για τις βασικές προτεραιότητες του Υπουργείου Συγκοινωνιών καθώς και για τις πρωτοβουλίες που έχουν ήδη αναληφθεί στην κατεύθυνση τόνωσης της ανάπτυξης, στήριξης των επενδύσεων και δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας

Δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών για τις πρόσφατες πυρκαγιές 21/06/2013

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Σωκράτης Χάσικος παρέστη σήμερα σε κοινή συνεδρία των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Εσωτερικών και Περιβάλλοντος για να τις ενημερώσει, ως ο καθ’ ύλην αρμόδιος Υπουργός, για τις πρόσφατες πυρκαγιές στην περιοχή Αγίου Θεοδώρου και Χοιροκοιτίας.

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου 21/06/2013

Φαίνεται ότι κάποιοι, δυστυχώς, έχουν ως γνώμονα μόνο μια στείρα αντιπολιτευτική στάση. Ακόμα και παρεμβάσεις ακαδημαϊκών ή άλλων παραγόντων των διεθνών ΜΜΕ, που μπορούν να ενισχύσουν την επιχειρηματολογία μας ως Κυπριακή Δημοκρατία σε συγκεκριμένα ζητήματα που εγείρονται, ουσιαστικά τις απορρίπτουν για λόγους ανεξήγητους.

Αντιπροσωπία της Βουλής θα συμμετάσχει στη Σύνοδο της ΚΣΣΕ 21/06/2013

Αντιπροσωπία της Βουλής των Αντιπροσώπων, αποτελούμενη από τους βουλευτές κα Στέλλα Κυριακίδου (επικεφαλής), κ. Γιώργο Λουκαϊδη, κα Αθηνά Κυριακίδου και κ. Νίκο Νικολαϊδη, αναχωρεί μεθαύριο Κυριακή, 23 Ιουνίου για το Στρασβούργο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Λαϊκής Δημοκρατίας του Νεπάλ 21/06/2013


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα, κατά τη διάρκεια επίσημης τελετής στο Προεδρικό Μέγαρο, τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομόσπονδης Λαϊκής Δημοκρατίας του Νεπάλ, με έδρα το Τελ Αβιβ, κ. Prahlad Kumar Prasai.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Γκάμπια 21/06/2013

Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα, κατά τη διάρκεια επίσημης τελετής στο Προεδρικό Μέγαρο, τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Δημοκρατίας της Γκάμπια, με έδρα το Ραμπάτ, Μαρόκο, κ. Lamin Kaba Bajo.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Δημοκρατίας του Περού 21/06/2013


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα, κατά τη διάρκεια επίσημης τελετής στο Προεδρικό Μέγαρο, τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Δημοκρατίας του Περού, με έδρα τη Ρώμη, κ. Alfredo Arosemena Ferreyros.

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW



TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησε σε εκδήλωση στην Υπάτη Αρμοστεία του Ηνωμένου Βασιλείου 20/06/2013

Ευχαριστίες για το πνεύμα αλληλεγγύης προς την Κύπρο και τους πολίτες της που βιώνουν μια πρωτόγνωρη οικονομική κρίση εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προς την Υπάτη Αρμοστεία του Ηνωμένου Βασιλείου, σε δεξίωση που παρέθεσε για τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ ο Ύπατος Αρμοστής του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Μάθιου Κιντ.

Δραστηριότητες του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου




Δραστηριότητες του

Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου


Παρασκευή, 22/6/13