2/1/14

Διευκρίνιση του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Βίκτωρα Παπαδόπουλου


Διευκρινίζεται ότι μετά από προφορική συνεννόηση με τον Πρόεδρο της Βουλής, δεν υπάρχει θέμα αποστολής επιστολής για το θέμα επίσπευσης της ψήφισης της πρότασης Νόμου αναφορικά με τη μεταβίβαση αρμοδιοτήτων από τα Διοικητικά Συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών στην Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας.

Δραστηριότητες του Υπουργού Εσωτερικών κ. Σωκράτη Χάσικου

 
Δραστηριότητες του Υπουργού Εσωτερικών
κ. Σωκράτη Χάσικου

Παρασκευή, 3/1/2014

Ο Υπουργός Γεωργίας είχε συνάντηση με τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Κοινοτήτων και Ιδιοκτητών Γης Ακάμα






Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης συναντήθηκε σήμερα με τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Κοινοτήτων και Ιδιοκτητών Γης Ακάμα. Η Επιτροπή παρουσίασε πρόταση και ανταλλάχτηκαν απόψεις για την αειφόρο οικολογική ανάπτυξη στη χερσόνησο του Ακάμα με την προώθηση ήπιων αναπτύξεων στην περιοχή με στόχο τόσο την προστασία του δάσους όσο και τη διασφάλιση της ευημερίας των κατοίκων της περιοχής.

Δόθηκε στη δημοσιότητα η Έκθεση της Ερευνητικής Επιτροπής για τις τουρκοκυπριακές περιουσίες





Δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα η Έκθεση της Ερευνητικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή έρευνας σχετικά με καταγγελίες που σχετίζονται με απαλλοτριώσεις και αγοραπωλησίες τουρκοκυπριακών περιουσιών της ελεγχόμενες από την Κυπριακή Δημοκρατία περιοχές.

Πρόγραμμα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη






Πρόγραμμα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη

Παρασκευή, 3/1/2014

Επικίνδυνα προϊόντα στην κοινοτική αγορά



Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας πληροφορεί το καταναλωτικό κοινό ότι σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν καταχωρηθεί στο Σύστημα Ταχείας Ενημέρωσης (RAPEX) της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν κυκλοφορήσει στην κοινοτική αγορά τα ακόλουθα προϊόντα τα οποία δεν ικανοποιούν την ισχύουσα νομοθεσία που καθορίζει τις βασικές απαιτήσεις υγείας και ασφάλειας των Μηχανημάτων.

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW





TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

C O N T E N T S

Ανακοίνωση από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων






Το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων ενημερώνει το κοινό ότι έχει εγκριθεί παράταση για την καταγραφή και αδειοδότηση γεώτρησης για την οποία δεν έχει εξασφαλιστεί μέχρι σήμερα η απαιτούμενη άδεια ανόρυξης ή κατασκευής καθώς και άντλησης νερού.

Δηλώσεις του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τους διορισμούς στα Διοικητικά Συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών





Με τους συγκεκριμένους διορισμούς στα Διοικητικά Συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών τερματίστηκε οριστικά και αμετάκλητα η δυνατότητα ρουσφετιού στους οργανισμούς αυτούς, είπε σήμερα ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Δηλώσεις του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου για το Κυπριακό






Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης διαβουλεύεται συνεχώς με την ομάδα Κυπριακού είπε σήμερα ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής






Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης απέστειλε σήμερα επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Γιαννάκη Ομήρου στην οποία εκφράζει παράκληση όπως επισπευσθεί η ψήφιση της νομοθεσίας για ανάθεση στην Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας των εξουσιών που αφορούν διορισμούς και προαγωγές στους ημικρατικούς οργανισμούς, δήλωσε σήμερα ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ. 1/2014 ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ






Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας πληροφορεί το καταναλωτικό κοινό ότι σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν καταχωρηθεί στο Σύστημα Ταχείας Ενημέρωσης (RAPEX) της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν κυκλοφορήσει στην Κοινοτική Αγορά τα ακόλουθα προϊόντα τα οποία δεν ικανοποιούν την ισχύουσα νομοθεσία που καθορίζει τις βασικές απαιτήσεις υγείας και ασφάλειας των Μηχανημάτων.

Ο Υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με τον πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνα



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ



Ο Υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με τον πρέσβη της

Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνα

Δήλωση του Προέδρου του Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας, Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων κ. Τάσου Μητσόπουλου για τη μείωση των θανάτων από οδικές συγκρούσεις το 2013





Ως Πρόεδρος του Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας, κάνοντας έναν πρώτο σύντομο απολογισμό δράσης, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τη βαθιά μου ικανοποίηση για την αισθητή μείωση των σοβαρών οδικών συγκρούσεων που καταγράφηκε το 2013 σε σχέση με το 2012.

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Χρήστου Στυλιανίδη για την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Ελληνική Δημοκρατία






Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κ. Χρήστος Στυλιανίδης με την ευκαιρία της ανάληψης της

Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Ελληνική Δημοκρατία εξέδωσε χθες, 1η  Ιανουαρίου, την πιο κάτω γραπτή δήλωση: 

Ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος




Ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος θα προβεί σε δηλώσεις στα ΜΜΕ σήμερα, 2 Ιανουαρίου, στις 11.45 π.μ., στο Προεδρικό Μέγαρο.

_________________

2 Ιανουαρίου 2014