5/12/12

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου 05/12/2012

Η Κυβέρνηση διαπραγματεύτηκε πάρα πολύ σκληρά με την Τρόικα, έχοντας επίγνωση των δυσκολιών και από τη στιγμή που υποχρεωθήκαμε να προσφύγουμε στο Μηχανισμό, προτεραιοποίησε τους στόχους για να διαφυλάξει θεσμικές κατακτήσεις των εργαζομένων και να εξυπηρετήσει σημαντικά εθνικά συμφέροντα, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου.

Ο Υπουργός Εμπορίου αναχωρεί για Βρυξέλλες 05/12/2012

Ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Νεοκλής Συλικιώτης αναχωρεί το απόγευμα για τις Βρυξέλλες, όπου θα εκπροσωπήσει την Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ στην αυριανή συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Κλιματικής Αλλαγής και Ενέργειας της Επιτροπής των Περιφερειών της ΕΕ.

Χαιρετισμός της Υπουργού Υγείας κας Ανδρούλας Αγρότου στη συνέντευξη Τύπου με θέμα «Πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του στόματος» 05/12/2012

Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζω τη σημερινή συνέντευξη Τύπου που οργανώνουν οι Οδοντιατρικές Υπηρεσίες στα πλαίσια ευρύτερης εκστρατείας με θέμα «Πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του στόματος», σε συνεργασία με την Κλινική Στοματογναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.