20/7/13

Δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας για την αποστολή πλοίου για σεισμολογικές έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ από την Τουρκία 20/07/2013


Καμιά απειλή και κανένας εκβιασμός δεν θα παρεμποδίσει την υλοποίηση των σχεδιασμών μας όσον αφορά την ενέργεια, είπε σήμερα ο Υπουργός Άμυνας κ. Φώτης Φωτίου.
Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο της τελετής του επίσημου μνημόσυνου των πεσόντων κατά την τουρκική εισβολή, ο κ. Φωτίου, κληθείς να σχολιάσει το θέμα της αποστολής πλοίου για σεισμολογικές έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ από την Τουρκία, είπε:

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας στο περιθώριο του επίσημου μνημόσυνου για τους πεσόντες κατά την τουρκική εισβολή 20/07/2013


Την πεποίθηση ότι θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που περνά ο τόπος και ότι βαδίζουμε προς τη σωστή κατεύθυνση, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Ο Υπουργός Άμυνας είχε συνάντηση με παλαίμαχο καταδρομέα της ΕΛΔΥΚ


Ο Υπουργός Άμυνας κ. Φώτης Φωτίου παρέδωσε πλακέτα προς τον παλαίμαχο καταδρομέα της ΕΛΔΥΚ κ. Αθανάσιο Ζαφειρίου, ως ένδειξη τιμής για την προσφορά του προς την πατρίδα κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής του 1974.

Ο Υπουργός Άμυνας μίλησε στην αντικατοχική εκδήλωση, αφιερωμένη στις μάνες των αγνοουμένων, στην Ξυλοτύμπου 20/07/2013



Ο Υπουργός Άμυνας κ. Φώτης Φωτίου μίλησε σήμερα στην αντικατοχική εκδήλωση της κοινότητας Ξυλοτύμπου, αφιερωμένη στις μάνες των αγνοουμένων, στον Ιερό Ναό Αγίων Ανδρονίκου και Αθανασίας στην Ξυλοτύμπου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη σε τελετή στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες κατά την τουρκική εισβολή 20/07/2013

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης παρέστη σήμερα το πρωί στην επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή, που έγινε στο στρατιωτικό κοιμητήριο στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

Μετά την επιμνημόσυνο δέηση, προϊσταμένου του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου Β’, ακολούθησε προσκλητήριο πεσόντων.