9/12/12

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια 09/12/2012

«Δεν επιτρέπω το ρουσφέτι» είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο περιθώριο του μνημοσύνου του ήρωα της Αντίστασης Αντώνη Ανδρονίκου στην Παρεκκλησιά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κληθείς να σχολιάσει τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το ρουσφέτι, είπε: «΄Eνα πράγμα θέλω να σας πω: Είμαι υπό κατατρεγμό διότι δεν επιτρέπω το ρουσφέτι. Είναι θέμα αρχής για μένα».

Ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια στο μνημόσυνο του ήρωα της Αντίστασης Αντώνη Ανδρονίκου, στην Παρεκκλησιά 09/12/2012

Κάθε φορά που τιμούμε ήρωες, όπως ο Αντώνης Ανδρονίκου, τιμούμε στο πρόσωπό τους όλους εκείνους που έδωσαν τη ζωή τους για τη δημοκρατία και την ελευθερία, για να μην περάσουν τα ξενοκίνητα σχέδια της Χούντας των Αθηνών και της ΕΟΚΑ Β’. Οι αδικοσκοτωμένοι ήρωές μας, δυστυχώς, δεν είναι λίγοι για έναν μικρό τόπο όπως είναι η Κύπρος. Μαζί με τους ήρωές μας εκφράζουμε την αγάπη του λαού μας για τη δημοκρατία, την ελευθερία και τη δικαιοσύνη. Τιμούμε τη θέληση του λαού μας για αντίσταση σε όσους επιβουλεύονται το μέλλον του.