29/11/12

Συνάντηση της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος με τον Πρέσβη της Ουγγαρίας 29/11/2012

Η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, κα Αίγλη Παντελάκη είχε σήμερα στο γραφείο της συνάντηση με τον Πρέσβη της Ουγγαρίας στην Κύπρο κ. Balázs Botos.

Συμμετοχή της Κύπρου στο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Κινηματογράφου στον Καναδά 29/11/2012

Η Κύπρος, ως προεδρεύουσα χώρα του Συμβουλίου της ΕΕ, εγκαινίασε στις 14 Νοεμβρίου το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον Καναδά, όπου προβλήθηκαν οι κυπριακές ταινίες «Από θαύμα» του Μαρίνου Καρτίκκη, στο Τορόντο, και «Μικρό Έγκλημα» του Χρίστου Γεωργίου, στην Οτάβα και το Βανκούβερ. Και οι τρεις προβολές σημείωσαν μεγάλη επιτυχία από άποψη προσέλευσης του κοινού και από τα θετικά σχόλια που προκάλεσαν.

Χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών και Ηλεκτρονικό Εμπόριο στις επιχειρήσεις 2012 29/11/2012

Η Στατιστική Υπηρεσία ανακοινώνει τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας «Χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών και Ηλεκτρονικό Εμπόριο στις Επιχειρήσεις 2012».

Η Κυπριακή Δημοκρατία τίμησε τους Δανούς βετεράνους ειρηνευτές της DANCON/UNFICYP 29/11/2012

Η Κυπριακή Δημοκρατία, μέσω της Πρεσβείας της στην Κοπεγχάγη, τίμησε τη Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου, τους Δανούς βετεράνους ειρηνευτές της DANCON/UNFICYP που συμμετείχαν στις ειρηνευτικές επιχειρήσεις στην Κύπρο μεταξύ 1964-1995. Η εκδήλωση έγινε επ’ ευκαιρία της παρουσίασης του βιβλίου «Δανία-Κύπρος: Όταν οι Βίκινγκς συνάντησαν την Αφροδίτη», που είναι αφιερωμένο στους ειρηνευτές.

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κηρύσσει την έναρξη Συνεδρίου για τη Βιώσιμη Κινητικότητα 29/11/2012

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Ευθύμιος Φλουρέντζου θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου για τη Βιώσιμη Κινητικότητα, το οποίο πραγματοποιείται αύριο Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου, στη Λευκωσία, στο πλαίσιο της πολιτικής για προώθηση και στήριξη των βιώσιμων μέσων μεταφοράς.

Χαιρετισμός του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων κ. Ευθύμιου Φλουρέντζου στο 14ο Σεμινάριο Οδικής Ασφάλειας, με θέμα «Μοτοσικλέτα - Οδηγούμε, δεν παίζουμε με τη ζωή μας», στη Λευκωσία 29/11/2012

Με ιδιαίτερη χαρά απευθύνω χαιρετισμό στο σεμινάριο οδικής ασφάλειας, που διοργανώνει για 14η συνεχή χρονιά το Τμήμα Τροχαίας Αρχηγείου Αστυνομίας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων και το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, με την ευγενή στήριξη της εταιρείας ΕΚΟ Ελληνικά Πετρέλαια. Τα σεμινάρια αυτά έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά επιτυχημένα και αποτελεσματικά και για τον λόγο αυτό έχουν καθιερωθεί ως ένας μόνιμος θεσμός. Ως Πρόεδρος του Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας, εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια και ευχαριστίες στο Τμήμα Τροχαίας και στην εταιρεία ΕΚΟ, για τη σταθερή δέσμευση τους στη διοργάνωση.

Χαιρετισμός της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας Σωτηρούλας Χαραλάμπους στη συνάντηση της Επιτροπής Ανώτερων Επιθεωρητών Εργασίας (SLIC), στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία» 29/11/2012

Σας καλωσορίζω στην Κύπρο και ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου δίδεται να απευθυνθώ στα άτομα που διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στον έλεγχο της εφαρμογής του κοινοτικού δικαίου στον τομέα της ασφάλειας και υγείας.

Χαιρετισμός της Υπουργού Υγείας δρος Ανδρούλας Αγρότου στην Τελετή Εγκαινίων του Τμήματος Ενδονοσοκομειακής Νοσηλείας Εφήβων με Ψυχιατρικά – Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα των Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας, χθες 29/11/2012

Εξοχότατε Πρόεδρε της Κυπριακής Δημοκρατίας,

Μακαριότατε

Αγαπητοί Προσκεκλημένοι

Αγαπητοί γιατροί, νοσηλευτές και εργαζόμενοι στο ΝΑΜ Γ΄

Χαιρετισμός του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Λουκά Λουκά στο 14ο Σεμινάριο Οδικής Ασφαλείας με θέμα «Ασφαλής Οδήγηση Μοτοσικλέτας» 29/11/2012

Χαιρετίζω με τη σειρά μου το 14ο Σεμινάριο Οδικής Ασφάλειας που διοργανώνει και φέτος η Αστυνομία με θέμα την ασφαλή οδήγηση μοτοσικλέτας. Συγχαίρω θερμά, για ακόμη μια φορά, την Εταιρεία ΕΚΟ Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου, η οποία με τη συνεχή συμβολή της στη διοργάνωση αυτή αποδεικνύει έμπρακτα ότι είναι ένας φορέας με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης.

Χαιρετισμός του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Χρίστου Χριστοφίδη, εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας, στο 14ο Σεμινάριο Οδικής Ασφάλειας 29/11/2012

Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζω το ετήσιο Σεμινάριο Οδικής Ασφάλειας που διοργανώνει το Τμήμα Τροχαίας του Αρχηγείου Αστυνομίας σε συνεργασία με την εταιρεία ΕΚΟ Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου και με τη συμμετοχή των Υπουργείων Συγκοινωνιών και Έργων, Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και Παιδείας και Πολιτισμού. Συγχαίρω θερμά τόσο το Τμήμα Τροχαίας όσο και την εταιρεία ΕΚΟ για τη σταθερή δέσμευση τους να διοργανώνουν τα τελευταία 14 χρόνια αυτά τα πολύ σημαντικά σεμινάρια.

Μήνυμα της Υπουργού Υγείας δρος Ανδρούλας Αγρότου με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας AIDS 29/11/2012

Στις 5 Ιουνίου 1981 έκαναν την εμφάνιση τους τα πέντε πρώτα περιστατικά μιας ασθένειας που στην πορεία έμελλε να γίνει γνωστή με το όνομα AIDS.