2/8/13

Επιχείρηση έρευνας και διάσωσης για μεταφορά τραυματία από γερμανικό πολεμικό πλοίο 02/08/2013


Το Υπουργείο Άμυνας ανακοινώνει ότι σήμερα στις 6.05 μ.μ., το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) Λάρνακας, έλαβε επείγουσα κλήση από το γερμανικό πολεμικό πλοίο «FGS BRAUNSCHWEIG», για άμεση μεταφορά σε νοσοκομείο της Κυπριακής Δημοκρατίας μέλους του πληρώματος του, το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά από πτώση βαρέως αντικειμένου κατά τη διάρκεια άσκησης στο πλοίο.

Συνάντηση του Υπουργού Γεωργίας με τον Πρέσβη του Ισραήλ


Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης είχε σήμερα συνάντηση, στο γραφείο του, με τον Πρέσβη του Ισραήλ στην Κύπρο κ. Michael Harari.

Ο Υπουργός Οικονομικών εξέδωσε το δέκατο διάταγμα για τα περιοριστικά μέτρα στις συναλλαγές των ξένων τραπεζών 02/08/2013

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χάρης Γεωργιάδης εξέδωσε σήμερα νέο διάταγμα, το δέκατο, περί της επιβολής προσωρινών περιοριστικών μέτρων στις συναλλαγές των ξένων τραπεζών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου


Το Υπουργικό Συμβούλιο κατά τη σημερινή του συνεδρία αποφάσισε τον διορισμό ερευνώντων λειτουργών για τη διεξαγωγή ερευνών που αφορούν τους Χρήστο Μαληκκίδη και Λεωνίδα Παντελίδη, για πιθανή διάπραξη πειθαρχικών παραπτωμάτων, αναφορικά με τη φονική έκρηξη στη Ναυτική Βάση «Ε. Φλωράκη».

Ο Υπουργός Οικονομικών εξέδωσε το δέκατο ένατο διάταγμα για τα περιοριστικά μέτρα στις συναλλαγές 02/08/2013

Ο Υπουργός Οικονομικών εξέδωσε σήμερα το δέκατο ένατο διάταγμα περί επιβολής περιοριστικών μέτρων στις συναλλαγές σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
 
Με το Δέκατο Ένατο Διάταγμα γίνονται οι εξής τροποποιήσεις:

Δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας για την «Αξιολόγηση εφαρμογής του Προγράμματος Στήριξης» 02/08/2013


Μέσα από την αποφασιστικότητα και το πείσμα, κατορθώσαμε να κρινόμαστε από τους ίδιους τους δανειστές μας ως αξιόπιστοι εταίροι, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Σε δήλωση του προς τους δημοσιογράφους, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ανέφερε τα ακόλουθα:

Δηλώσεις του Αν. Διευθυντή Ιατρικών Υπηρεσιών αναφορικά με περιστατικό στο Γενικό Νοσοκομείου Λάρνακας 02/08/2013


Έρευνα διέταξε ο Υπουργός Υγείας δρ Πέτρος Πετρίδης αναφορικά με την καταγγελία που έφτασε σήμερα στο Υπουργείο Υγείας ότι γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ξέχασαν γάζες μέσα στην κοιλιακή χώρα γυναίκας κατά τη διάρκεια καισαρικής επέμβασης.

Απάντηση του Υπουργείου Γεωργίας αναφορικά με δημοσίευμα της εφημερίδας «Σημερινή»

Αναφορικά με δημοσίευμα της εφημερίδας «Σημερινή», ημερομηνίας 31/7/2013, με τίτλο «Ολιγώρησαν οι Υπηρεσίες στο θέμα της πετρελαιοκηλίδας», το Υπουργείο Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος ανακοινώνει τα εξής:

6μ.μ. Θα επισκεφθεί το αρματαγωγό (Α/Γ) «ΣΑΜΟΣ» του Πολεμικού Ναυτικού της Ελλάδας, στο Λιμάνι Λεμεσού.



Δραστηριότητα Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου

Σάββατο, 3/8/2013

Πραγματοποιήθηκε χθες με επιτυχία η ανοιχτή συζήτηση που διοργανώθηκε από το Γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος στη Λευκωσία με θέμα:

2 Αυγούστου 2013 

Πραγματοποιήθηκε χθες με επιτυχία η ανοιχτή συζήτηση που διοργανώθηκε από το Γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος στη Λευκωσία με θέμα:

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW



TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

Ο Υπουργός Άμυνας παρέστη στην ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2013 Β’ ΕΣΣΟ


Από σήμερα οι νέοι εθνοφρουροί μας αποτελούν αναπόσπαστο, ζωντανό κομμάτι της Εθνικής Φρουράς είπε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Άμυνας κ. Φώτης Φωτίου μετά το πέρας της τελετής ορκωμοσίας των νεοσύλλεκτων οπλιτών της 2013 Β΄ ΕΣΣΟ του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων (ΚΕΝ) Λάρνακας. 

Δραστηριότητες του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου Σάββατο, 03 Αυγούστου 2013


Δραστηριότητες του Υπουργού Άμυνας
κ. Φώτη Φωτίου
Σάββατο, 03 Αυγούστου 2013