25/7/13

Ο Υπουργός Εξωτερικών πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας στη Ρώμη 25/07/2013


Ο Υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Κασουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας στη Ρώμη, συναντήθηκε χθες με την Ιταλίδα Υπουργό Εξωτερικών κα Emma Bonino στην έδρα του ιταλικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη του Κράτους του Κατάρ 25/07/2013


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα, κατά τη διάρκεια επίσημης τελετής στο Προεδρικό Μέγαρο, τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη του Κράτους του Κατάρ κ. Hussein Bin Ahmad Mohammad Ibrahim Al-Hmeid.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Δημοκρατίας της Λιθουανίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα, κατά τη διάρκεια επίσημης τελετής στο Προεδρικό Μέγαρο, τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Δημοκρατίας της Λιθουανίας, με έδρα την Αθήνα, κ. Alfonsas Eidintas.

Ο Υπουργός Γεωργίας μίλησε στην τελετή έναρξης Β’ φάσης πιλοτικού προγράμματος διαχείρισης οργανικών αποβλήτων 25/07/2013


Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης απηύθυνε χαιρετισμό σήμερα στην τελετή έναρξης της Β’ φάσης του Πιλοτικού Προγράμματος Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Οργανικών Αποβλήτων του συμπλέγματος κοινοτήτων Λυθροδόντα και του Δήμου Ιδαλίου, στον Δήμο Ιδαλίου.

Συλλυπητήρια μηνύματα του Προέδρου της Δημοκρατίας για το θανατηφόρο ατύχημα τρένου στην Ισπανία 25/07/2013

Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης απέστειλε σήμερα συλλυπητήρια μηνύματα προς τον Βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος και τον Πρωθυπουργό της χώρας κ. Mariano Rajoy Brey, για το τραγικό ατύχημα με τρένο που συνέβη στο Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 77 άνθρωποι.

Ο Πρόεδρος της Βουλής συναντήθηκε με τους εργαζόμενους στο Κεντρικό Σφαγείο Κοφίνου 25/07/2013

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Λ. Ομήρου είχε σήμερα στο γραφείο του συνάντηση με αντιπροσωπεία εργαζομένων στο Κεντρικό Σφαγείο Κοφίνου.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης είχε συνάντηση με την Επιτροπή Παραπόνων του Χώρου Κράτησης Απαγορευμένων Μεταναστών στη Μενόγεια

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Ιωνάς Νικολάου είχε σήμερα συνάντηση, στο γραφείο του, με τα μέλη της Επιτροπής Παραπόνων του Χώρου Κράτησης Απαγορευμένων Μεταναστών

Ο Πρόεδρος της Βουλής δέχθηκε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΥΚ 25/07/2013


Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Λ. Ομήρου δέχθηκε σήμερα το πρωί, στο γραφείο του, τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Τραπεζικών Υπαλλήλων Κύπρου (ΕΤΥΚ).

Ο Υπουργός Παιδείας συναντήθηκε με το ΣΙΜΑΕ


Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κυριάκος Κενεβέζος πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με το Συμβούλιο Ιστορικής Μνήμης Αγώνα ΕΟΚΑ (ΣΙΜΑΕ)
1955-59.

Συνάντηση του Υπουργού Παιδείας με την Πρέσβη της Ισπανίας στην Κύπρο

Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κυριακός Κενεβέζος συναντήθηκε σήμερα με την Πρέσβη της Ισπανίας στην Κύπρο κα Ana Maria Salomon Perez.

Η Υπουργός Εργασίας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΕΥΡΩΚΟ

Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Ζέτα Αιμιλιανίδου συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία του ΕΥΡΩΚΟ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του κόμματος κ. Δημήτρη Συλλούρη.

Η Υπουργός Εργασίας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Συμμαχίας των Πολιτών


Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Ζέτα Αιμιλιανίδου είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Συμμαχίας των Πολιτών κ. Γιώργο Λιλλήκα.



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ

Ο Υπουργός Άμυνας  συναντήθηκε με τον Πρέσβη της
Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Κύπρο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ Άδεια εξόδου από τις 26 Ιουλίου για τους νεοσυλλέκτους της 2013 Β ΕΣΣΟ




Το Υπουργείο Άμυνας ανακοινώνει ότι οι νεοσύλλεκτοι οπλίτες της 2013 Β ΕΣΣΟ, θα πάρουν άδεια εξόδου από την Παρασκευή 26/7/13 στις 6.00 μ.μ. μέχρι την Κυριακή βράδυ 28/7/13.

Ο Υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του Παγκύπριου Οργανισμού Αγελαδοτρόφων (ΠΟΑ)



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ


Ο Υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του

Παγκύπριου Οργανισμού Αγελαδοτρόφων (ΠΟΑ)

Ο Υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα και αντιπροσωπεία του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ

Ο Υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα και αντιπροσωπεία του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW





TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW