17/9/10

Δηλώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης σχετικά με την ΥΚΑΝ

17/09/2010
Μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα, στο γραφείο του, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Λουκάς Λουκά με αντιπροσωπεία του περιοδικού Click, απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων που αφορούσαν στην Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ).

Συνάντηση του Υπουργού Εμπορίου με τον Πρόεδρο και αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Αιολικής Ενέργειας Κύπρου

Ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνης Πασχαλίδης είχε σήμερα συνάντηση στο γραφείο του με τον Πρόεδρο κ. Άκη Έλληνα και αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Αιολικής Ενέργειας Κύπρου.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου

17/09/2010
Για να επιλυθεί το Κυπριακό χρειάζεται να υπάρχει αμοιβαία βούληση και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει αποδείξει ότι διαθέτει καλή βούληση για επίλυση του προβλήματος το συντομότερο δυνατόν, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον ηγέτη του τουρκοκυπριακού Κόμματος Κοινοτικής Δημοκρατίας

17/09/2010
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του τουρκοκυπριακού Κόμματος Κοινοτικής Δημοκρατίας κ. Μεχμέτ Τσακιτζή.

Απάντηση του Υπουργείου Εργασίας στις δηλώσεις της Βουλευτού κας Ρούλας Μαυρονικόλα, αναφορικά με τους Επιθεωρητές Ισότητας
17/09/2010

Χαιρετισμός του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Μάριου Καρογιάν στη συναυλία του Πνευματικού Ομίλου Λεμεσού
17/09/2010
Να μη μεταδοθεί πριν τις 8.30 μ.μ.

Χαιρετισμός του Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνη Πασχαλίδη στην τοποθέτηση θεμελίου λίθου Αιολικού Πάρκου στην περιοχή ‘Αγία Άννα’ (Κόση-Ψευδάς)
17/09/2010

Νέος Πρέσβης της Κύπρου στις ΗΠΑ

17/09/2010
Ο Πρόεδρος Ομπάμα επαίνεσε τον Πρόεδρο Χριστόφια.

Σε επίσημη τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες στο Λευκό Οίκο, o κ. Παύλος Αναστασιάδης επέδωσε τα διαπιστευτήριά του στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής κ. Μπαράκ Ομπάμα, ως νέος Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στις ΗΠΑ.