30/7/13

Ανοίγει ο δρόμος για σταθεροποίηση του χρηματοπιστωτικού τομέα

Το Υπουργείο Οικονομικών και η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου (ΚΤΚ) ανακοινώνουν ότι η διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης της Τράπεζας Κύπρου έχει ολοκληρωθεί. Η σημερινή εξέλιξη θέτει τέρμα σε μια παρατεταμένη περίοδο αβεβαιότητας.

Ο Υπουργός Οικονομικών εξέδωσε διάταγμα για την Τράπεζα Κύπρου 30/07/2013

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χάρης Γεωργιάδης εξέδωσε σήμερα το περί της Επιβολής Προσωρινών Περιοριστικών Μέτρων στις Συναλλαγές της Τράπεζας Κύπρου Δημόσιας Εταιρείας Λτδ Διάταγμα του 2013. Το διάταγμα συνοπτικά αναφέρει:

Συνάντηση του Υπουργού Συγκοινωνιών και ΄Εργων με την ηγεσία του ΚΟΤ



Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και ΄Εργων κ. Τάσος Μητσόπουλος είχε σήμερα στο γραφείο του συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΚΟΤ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Οργανισμού κ. Αλέκο Ορουντιώτη και τον Γενικό Διευθυντή κ. Μάριο Χαννίδη.

Ο Υπουργός Εσωτερικών προήδρευσε σύσκεψης για το θέμα της ηχορύπανσης από τη λειτουργία κέντρων αναψυχής 30/07/2013



Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Σωκράτης Χάσικος προήδρευσε σήμερα, στο Υπουργείο Εσωτερικών, σύσκεψης για το θέμα της ηχορύπανσης με τους Υπουργούς Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Ιωνά Νικολάου και Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκο Κουγιάλη.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον κ. Α. Ντάουνερ 30/07/2013


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Ειδικό Σύμβουλο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό κ. Αλεξάντερ Ντάουνερ.

Απαντητική επιστολή του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στον Πρόεδρο της Βουλής για την οικονομική κρίση 30/07/2013

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Martin Schulz απέστειλε απαντητική επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκη Λ. Ομήρου, ο οποίος του είχε απευθύνει ενωρίτερα επιστολή σχετικά με την οικονομική κρίση στην Κύπρο.

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Χρήστου Στυλιανίδη για τον Συνεργατισμό 30/07/2013


Η διαδικασία της διαπραγμάτευσης με την Τρόικα είναι σε εξέλιξη. Σε αυτό το πλαίσιο επιδίωξη της Κυβέρνησης είναι η αποφασιστική στήριξη του Συνεργατικού Κινήματος μέσω της ανακεφαλοποίησης, με δημόσιο χρήμα, και, συνεπώς, οι αναφορές σε επιτόκιο δανεισμού είναι ανακριβείς.

Μισθοδοσία νεοσύλλεκτων οπλιτών 2013 Β ΕΣΣΟ




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ


Μισθοδοσία νεοσύλλεκτων οπλιτών 2013 Β ΕΣΣΟ

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Χρήστου Στυλιανίδη 30/07/2013

Η Κυβέρνηση, ευρισκόμενη στο τελικό στάδιο της διαβούλευσης με τους εκπροσώπους της Τρόικα για την πρώτη αξιολόγηση της δανειακής σύμβασης, θα αποφύγει αχρείαστες αντιπαραθέσεις στο εσωτερικό μέτωπο οι οποίες αποκλειστικά και μόνο εξυπηρετούν σκοπιμότητες εσωτερικής κατανάλωσης

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW




TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

Καταπλέει στο λιμάνι Λεμεσού το Αρματαγωγό «Σάμος» του Πολεμικού Ναυτικού της Ελλάδας



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Καταπλέει στο λιμάνι Λεμεσού το Αρματαγωγό «Σάμος»

του Πολεμικού Ναυτικού  της Ελλάδας

Δραστηριότητες του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου




Δραστηριότητες του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου

Τετάρτη, 31/7/2013