10/4/13

Βελτίωση της Λεωφόρου Τάφοι των Βασιλέων στην Πάφο 10/04/2013


Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, στα πλαίσια των προσπαθειών του για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας του τόπου, ανακοινώνει την έναρξη των εργασιών για τη βελτίωση της Λεωφόρου Τάφοι των Βασιλέων στην Πάφο.

Δηλώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως για τον διορισμό του Ανδρέα Κραμβή 10/04/2013

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Ιωνάς Νικολάου απάντησε σήμερα σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων που αφορούσαν στον διορισμό του τρίτου μέλους της Ερευνητικής Επιτροπής για την οικονομία, μετά την παραίτηση του κ. Γιαννάκη Κωνσταντινίδη.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προήδρευσε συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου 10/04/2013


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά τη λήξη της συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Χρήστος Στυλιανίδης ανέφερε:

Συνέντευξη του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων κ. Τάσου Μητσόπουλου στο περιοδικό Fairplay 10/04/2013

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Τάσος Μητσόπουλος, σε συνέντευξή του στο περιοδικό FAIRPLΑY στις 21 Μαρτίου, τόνισε τη σημασία της ναυτιλίας στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της Κύπρου και τη συνεισφορά της όσον αφορά τη διαδικασία εξόδου από την οικονομική κρίση.

Ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας 10/04/2013

Μετά από τη δήλωση του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας ότι το πρωί της 15ης Μαρτίου 2013 δόθηκαν οδηγίες στη Γενική Εισαγγελία για την ετοιμασία νομοσχεδίου

Δηλώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως για τα ενοίκια 10/04/2013

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Ιωνάς Νικολάου προέβη σήμερα σε δηλώσεις αναφορικά με το Διάταγμα που εκδόθηκε σήμερα σχετικά με τη μηδενική αύξηση στα ενοίκια.

Ο Πρόεδρος της Βουλής αναχωρεί για την Αθήνα 10/04/2013

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Λ. Ομήρου αναχωρεί σήμερα για την Αθήνα, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας.

Κατά την παραμονή του στην Αθήνα, ο Πρόεδρος της Βουλής θα γίνει δεκτός αύριο από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια και από τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Αντώνη Σαμαρά. Θα έχει επίσης συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW





TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων ΄Εργων 10/04/2013

1. Εργασίες για εγκατάσταση αποχετευτικού συστήματος στη Γαλάτα

Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο της Υφυπουργού Εξωτερικών της Ινδίας 10/04/2013

Η Υφυπουργός Εξωτερικών της Ινδίας κα Preneet Kaur φθάνει απόψε στην Κύπρο για τριήμερη επίσημη επίσκεψη.

Συνάντηση του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος με τον Ύπατο Αρμοστή της Αυστραλίας 10/04/2013

Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης συναντήθηκε χθες, στο γραφείο του, με τον Ύπατο Αρμοστή της Αυστραλίας στην Κύπρο κ. Trevor Peacock.

ΚΥΠΕ - Αιμιλία Χριστοφή - ΛΕΥΚΩΣΙΑ 10/04/2013 10:01



1
. Τα ονόματα έξι χιλιάδων φυσικών ή νομικών προσώπων που απέσυραν καταθέσεις πέραν των 100,000 χιλιάδων από την 1η μέχρι τη 15η Μαρτίου 2013, περιλαμβάνονται στον κατάλογο που έστειλε η Κεντρική Τράπεζα Κύπρου στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών, Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δημήτρης Συλλούρης εξέφρασε την απογοήτευση της Επιτροπής για το γεγονός ότι τα στοιχεία αφορούσαν μόνο την περίοδο από την 1η μέχρι την 15η Μαρτίου 2013.