16/5/13

Δηλώσεις Υπουργού Άμυνας

Δηλώσεις Υπουργού Άμυνας


Ο Υπουργός Άμυνας κ. Φώτης Φωτίου, μετά το πέρας συνάντησης που είχε με την Παναγροτική Ένωση Κύπρου (ΠΕΚ), απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ Ο Υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με την Παναγροτική Ένωση Κύπρου



Η στήριξη των κυπριακών προϊόντων μέσα από την Εθνική Φρουρά η οποία αποτελεί ένα σημαντικό καταναλωτή γεωργικών προϊόντων ήταν το κύριο θέμα της συνάντησης που είχε σήμερα ο Υπουργός Άμυνας κ. Φώτης Φωτίου μαζί με την Παναγροτικη Ένωση Κύπρου (ΠΕΚ).
Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνάντησης ο Υπουργός Άμυνας είπε ότι είχε την ευκαιρία να συναντήσει την αντιπροσωπεία της ΠΕΚ και χαρακτήρισε τη συνάντηση πολύ ουσιαστική και εποικοδομητική.

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Χρήστου Στυλιανίδη

Τα Ηνωμένα Έθνη έχουν παραδώσει σήμερα στο Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας έγγραφο με τις συγκλίσεις και αποκλίσεις που προέκυψαν κατά τη διάρκεια των συνομιλιών που διεξήχθησαν μεταξύ των ετών 2008 – 2012.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προήδρευσε συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου 16/05/2013

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου.

Μετά τη λήξη της συνεδρίας, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος δήλωσε στους δημοσιογράφους τα ακόλουθα:

Χαιρετισμός του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκου Κουγιάλη στο συνέδριο της Green Dot Κύπρου με θέμα «Ανακύκλωση και εναλλακτική διαχείριση των απορριμμάτων», στη Λευκωσία 16/05/2013

Με ιδιαίτερη χαρά βρίσκομαι σήμερα εδώ, με αφορμή το Συνέδριο που διοργανώνει η Green Dot Κύπρου, με θέμα την ανακύκλωση και την εναλλακτική διαχείριση των απορριμμάτων.

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW



TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ Ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς εκπροσώπησε την Κύπρο στην Τακτική Σύνοδο της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς εκπροσώπησε την Κύπρο
στην Τακτική Σύνοδο της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκου Κουγιάλη




Πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκου Κουγιάλη

Συμμετοχή της Κύπρου στην Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης της Ιρλανδικής Προεδρίας στο Δουβλίνο

Πραγματοποιήθηκαν στις 30 Απριλίου τα εγκαίνια της Έκθεσης Σύγχρονης Τέχνης των χωρών μελών της ΕΕ που διοργανώνεται στο πλαίσιο της Ιρλανδικής Προεδρίας, στην Γκαλερί Farmleigh στο Δουβλίνο.


Εκδήλωση «Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών - Σε Αφορά!» στη Φανερωμένη

Τα νέα παιδιά θα είναι στο επίκεντρο αυτό το Σάββατο, 18 Μαΐου, στη Φανερωμένη, στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα και με την οποία ολοκληρώνονται οι φετινοί εορτασμοί για την Ημέρα της Ευρώπης.

Χαιρετισμός του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκου Κουγιάλη στην τελετή απονομής βραβείων φωτογραφίας με θέμα: «Φυσικά γεωμορφώματα της Κύπρου», στο Πολιτιστικό Κέντρο «Παλιά Αγορά Παλλουριώτισσας» 16/05/2013


Να μη μεταδοθεί πριν τις 7.00 μ.μ.

Η Κύπρος δημιουργήθηκε πριν από 92 εκατομμύρια χρόνια στον βυθό ενός αρχαίου ωκεανού. Αναδύθηκε μετά από γεωλογικές διεργασίες που διαμόρφωσαν και τη σημερινή της τοπογραφία. Σε αυτή την ενδιαφέρουσα γεωλογική εξέλιξη οφείλει την ιδιαιτερότητα και την υψηλή γεωποικιλότητά της.

Δραστηριότητες του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου


Δραστηριότητες του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου

Πέμπτη, 16/5/2013

Δελτίο Ειδήσεων ΚΥΠΕ «ΔΕΚΑ»

ΚΥΠΕ - Μαρία Αντούνα - Αντώνης Γκιλδάκης - ΛΕΥΚΩΣΙΑ 16/05/2013 09:55

1. Η πλειοψηφία των πολιτικών δυνάμεων συμφώνησε ότι η Κύπρος θα πρέπει να ολοκληρώσει την προσπάθεια για γρηγορότερη έξοδο από το μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση εντός της Ευρωζώνης, αναφέρεται στο κοινό ανακοινωθέν που διάβασε χθες ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης, μετά το πέρας της πολύωρης συνεδρίας του Εθνικού Συμβουλίου.