3/2/13

(Κ) Επισκόπηση κυπριακού Τύπου ΚΥΠΕ - Γιώργος Μιχαήλ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ/Κύπρος 3/2/2013 10:41

 

(Κ) Επισκόπηση κυπριακού Τύπου

ΚΥΠΕ - Γιώργος Μιχαήλ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ/Κύπρος 3/2/2013 10:41




Απάντηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου σε δημοσίευμα 03/02/2013

Η καταστροφή διαβαθμισμένων εγγράφων αφορά συγκεκριμένη διοικητική διαδικασία που ακολουθείται εδώ και δεκαετίες, ανέφερε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για την έκθεση της PIMCO για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών 03/02/2013

Κανείς δεν γνωρίζει ποια είναι τα σενάρια που κατέθεσε στην έκθεσή της η PIMCO, αλλά ορισμένοι δεν παραλείπουν να κάνουν δηλώσεις και να αναπτύσσουν τρομοκρατικά σενάρια στη βάση εικοτολογιών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τον διορισμό Υποδιοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου 03/02/2013

Η Κυβέρνηση δεν προβαίνει σε αντισυνταγματικές ενέργειες, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου αναφερόμενος στον διορισμό του Υποδιοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Χαιρετισμός του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Σοφοκλή Αλετράρη στη δεντροφύτευση του Κινήματος Οικολόγων-Περιβαλλοντιστών στο Μελισσοκομικό Πάρκο, στην Κόσιη 03/02/2013

Με ιδιαίτερη χαρά βρίσκομαι μαζί σας για τη δεντροφύτευση εδώ, στο Μελισσοκομικό Πάρκο Κόσιης. Ένα πάρκο που παίρνει σάρκα και οστά καθώς στην πρώτη δεντροφύτευση, τον περασμένο Νοέμβριο, σε κρατική δασική γη, φυτεύτηκε αριθμός φυτών όπως χαρουπιές, καλλιστήμονες, ευκάλυπτοι, δάφνες και άλλα είδη τα οποία χαρακτηρίζονται ως μελισσοκομικά.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου 03/02/2013

Το καθήκον μας είναι να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε έτσι ώστε στην περίπτωση της Κύπρου να εφαρμοστεί το βασικό σενάριο της PIMCO, είπε χθες ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου.

ΚΥΠΕ - Μαρία Κονιώτου - Γιώργος Μιχαήλ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ/Κύπρος 03/02/2013

ΚΥΠΕ - Μαρία Κονιώτου - Γιώργος Μιχαήλ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ/Κύπρος 03/02/2013
1. Τα αποτελέσματα της τελικής έκθεσης των εταιρειών PIMCO και Deloitte για το διαγνωστικό έλεγχο για τις κεφαλαιακές ανάγκες των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων στην Κύπρο, που παραλήφθηκε χθες, θα δημοσιοποιηθούν όταν υπογραφεί το Μνημόνιο Συναντίληψης μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και των διεθνών πιστωτών της, αναφέρει ανακοίνωση της Κεντρικής Τράπεζας.