14/12/13

Statements by the President of the Republic







The President of the Republic, Mr Nicos Anastasiades, presided today over a meeting of the Council of the Leaders of political parties, at the Presidential Palace.

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη στα εγκαίνια του Kings Avenue Mall, στην Πάφο



Να μη μεταδοθεί πριν τις 6.30 μ.μ.


Με ιδιαίτερη χαρά απευθύνω χαιρετισμό στη σημερινή εκδήλωση για τα εγκαίνια του εξαιρετικού και μεγαλεπήβολου αυτού έργου, του εμπορικού κέντρου Kings Avenue Mall της Πάφου.

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη στην εκδήλωση για τα 50χρονα του ΕΒΕ Πάφου



Να μη μεταδοθεί πριν τις 8.30 μ.μ. 
                         

Με ιδιαίτερα χαρά χαιρετίζω την ειδική αυτή εκδήλωση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΕΒΕ) Πάφου για τη συμπλήρωση 50 χρόνων δημιουργικής δράσης και καρποφόρας προσφοράς του στην οικονομία της Πάφου αλλά και της Κύπρου ολόκληρης.

Statements by the Government Spokesman after the conclusion of the meeting of political party leaders







The Council of Political Party Leaders will be on the alert in view of developments, the Government Spokesman, Mr Christos Stylianides, said today.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου







Το Συμβούλιο των αρχηγών των κομμάτων θα βρίσκεται σε εγρήγορση εν όψει εξελίξεων, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Χρήστος Στυλιανίδης.

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας






Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίας του Συμβουλίου Αρχηγών των κομμάτων.

Χαιρετισμός του Υπουργού Εσωτερικών στην Ημερίδα του Συνδέσμου Πολεοδόμων Κύπρου






Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Σωκράτης Χάσικος απηύθυνε χαιρετισμό σήμερα στην Ημερίδα του Συνδέσμου Πολεοδόμων Κύπρου με θέμα «Η πολεοδομία σε κρίση», που πραγματοποιήθηκε στο Εκπαιδευτικό Πολιτιστικό Κέντρο ΕΤΕΚ στην παλιά Λευκωσία.

Χαιρετισμός του Υπουργού Δικαιοσύνης στην ανοικτή συζήτηση «Η φωνή της Γυναίκας στα ΜΜΕ», στη Λευκωσία






Είναι με ιδιαίτερη χαρά που αποδέχτηκα την πρόσκληση να θέσω υπό την αιγίδα μου και να χαιρετίσω τη σημερινή εκδήλωση που διοργανώνει η Παγκύπρια Κίνηση Ίσα Δικαιώματα-Ίσες Ευθύνες και το Ίδρυμα Φημονόη, με θέμα «Η φωνή της Γυναίκας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης».