27/12/13

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, το Μακάρειο Νοσοκομείο και το Ογκολογικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης επισκέφθηκε σήμερα το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, το Μακάρειο Νοσοκομείο και το Ογκολογικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου, συνοδευόμενος από τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας κ.κ. Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο Β’ και τον Υπουργό Υγείας δρα Πέτρο Πετρίδη.

Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Κίνα


\



Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κυριάκος Κενεβέζος, μετά από πρόσκληση του Υπουργού Παιδείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κ. Yuan Guiren, πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στο Πεκίνο από τις 16 έως τις 20 Δεκεμβρίου.

Χαιρετισμός της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας Ζέτας Αιμιλιανίδου στο 40ο Συνέδριο της ΠΟΦΕΝ






Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκομαι μαζί σας για την επίσημη έναρξη του 40ου τακτικού Συνεδρίου της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Φοιτητικών Ενώσεων (ΠΟΦΕΝ), μιας ομοσπονδίας η οποία έχει ως στόχο την κατοχύρωση των δικαιωμάτων και την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές μας δίνοντας φωνή στο φοιτητικό κίνημα.

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας στο περιθώριο επίσκεψής του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας





Οι ικανότεροι θα επιλεγούν για να στελεχώσουν τα Διοικητικά Συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για τις εγγραφές στα νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία για τη σχολική χρονιά 2014-2015



                                                  
Εγγραφές παιδιών στα νηπιαγωγεία και σε όλες τις τάξεις των δημοτικών σχολείων για τη σχολική χρονιά 2014–2015



Η Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού πληροφορεί τους γονείς και κηδεμόνες τα ακόλουθα:

Γραπτή δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη για τον θάνατο του Νίκου Πιττοκοπίτη





Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης εξέδωσε την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου την ακόλουθη γραπτή δήλωση για τον θάνατο του Νίκου Πιττοκοπίτη:

Προκαταρκτικά αποτελέσματα διαγωνισμού ΕΚΤ 10/13



Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνει ότι αναφορικά με το Διαγωνισμό για Αγορά Υπηρεσιών από Εκπαιδευτές που αφορά το «Πρόγραμμα κατά της Πρόωρης Εγκατάλειψης του Σχολείου, της Σχολικής Αποτυχίας και της Παραβατικότητας σε Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας», αρ. Διαγωνισμού: ΕΚΤ 10/13, η Επιτροπή Αξιολόγησης μετά από έλεγχο και αξιολόγηση/μοριοδότηση όλων των προσφορών, έχει καταρτίσει προκαταρκτικούς καταλόγους μοριοδότησης.