26/2/14

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη στη φιλανθρωπική συναυλία του ΚΥΠΕ

Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων να τεθεί κάτω από την αιγίδα μου η εξαιρετική αυτή εκδήλωση και με μεγαλύτερη χαρά βρίσκομαι εδώ απόψε μαζί σας, για να χαιρετίσω τη σημαντική ανθρωπιστική πρωτοβουλία που αναπτύσσετε. Σας συγχαίρω θερμά για αυτό.

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών προήδρευσε συνεδρίας της Επιτροπής για το Ολοκληρωμένο Σχέδιο Κινητικότητας στη Λευκωσία



Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Τάσος Μητσόπουλος προήδρευσε σήμερα συνεδρίας της Επιτροπής Υψηλού Επιπέδου με τη συμμετοχή των Υπουργών Εσωτερικών κ. Σωκράτη Χάσικου και Οικονομικών κ. Χάρη Γεωργιάδη, του Δημάρχου Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνου Γιωρκάτζη και υπηρεσιακών παραγόντων, όπου συζητήθηκε το Ολοκληρωμένο Σχέδιο Κινητικότητας της Λευκωσίας.

Απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για την κατασκευή γηπέδου γκολφ στην Αγία Νάπα


Στο πλαίσιο της πολιτικής που έχει ως στόχο να καταστεί η Κύπρος ελκυστικότερος τουριστικός προορισμός μέσω της ανάπτυξης της ποιότητας του τουριστικού της προϊόντος, καθώς και της πολιτικής για τη δημιουργία θέσεων εργασίας, το Υπουργικό Συμβούλιο στη σημερινή του συνεδρία, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αποφάσισε τη μίσθωση γηπέδου γκολφ στην περιοχή της Αγίας Νάπας.

Αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου






Το Υπουργικό Συμβούλιο κατά τη σημερινή του συνεδρία, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη, ενέκρινε νομοσχέδιο με τίτλο «Ο περί Μετονομασίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Νόμος του 2014», που σκοπό έχει τη μετονομασία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων σε Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Κοινωνικής Πρόνοιας.

The Minister of Foreign Affairs concludes visit to Montenegro







The Minister of Foreign Affairs, MrIoannisKasoulides, concluded yesterday his visit to Montenegro, following his contacts in Serbia.

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών στο Μαυροβούνιο




Ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Ιωάννης Κασουλίδης, ολοκλήρωσε χθες την επίσκεψή του στο Μαυροβούνιο, σε συνέχεια των επαφών του στη Σερβία.

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW





TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

C O N T E N T S

Δραστηριότητες του Υπουργού Εξωτερικών κ. Ιωάννη Κασουλίδη



Δραστηριότητες του Υπουργού Εξωτερικών
κ. Ιωάννη Κασουλίδη
 
Πέμπτη, 27/2/2014