7/8/13

Το Υπουργείο Εξωτερικών ενέκρινε οργανωμένη διέλευση Τουρκοκυπρίων στα Κόκκινα 07/08/2013


Σχετικά με την οργανωμένη διέλευση Τουρκοκυπρίων στα Κόκκινα αύριο, 8 Αυγούστου, το Υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει:

Ομιλία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη στα εγκαίνια της Μονάδας Αφαλάτωσης Λεμεσού 07/08/2013

Είναι με μεγάλη χαρά που βρίσκομαι σήμερα εδώ για να εγκαινιάσω τη Μονάδα Αφαλάτωσης Λεμεσού, μια πραγματικά τελευταίας τεχνολογίας εγκατάσταση, η οποία θα παρέχει απτά οφέλη στην πόλη και στην επαρχία Λεμεσού, καθώς και σε ολόκληρη την Κύπρο.

Wednesday, 7/8/2013 Address by the Minister of Agriculture, Natural Resources and Environment Mr. Nicos Kouyialis at the inauguration ceremony of the Limassol Desalination Plant

Embargoed until 19.30
Wednesday, 7/8/2013
Address by the Minister of Agriculture, Natural Resources and Environment
Mr. Nicos Kouyialis
at the inauguration ceremony of the Limassol Desalination Plant

Ο Υπουργός Γεωργίας συναντήθηκε με τον Υπουργό Ενέργειας και Υδάτινων Πόρων του Ισραήλ

Τετάρτη, 7/8/2013
Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης είχε, σήμερα, συνάντηση με τον Υπουργό Ενέργειας και Υδάτινων Πόρων του Ισραήλ κ. Silvan Shalom, στη Λευκωσία, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί ο Ισραηλινός Υπουργός στην Κύπρο

The Minister of Agriculture met with the Minister of Energy and Water Resources of Israel, in Nicosia

Wednesday, 7/8/2013
The Minister of Agriculture, Natural Resources and Environment Mr Nicos Kouyialis had a bilateral meeting with the Minister of Energy and Water Resources of Israel Mr Silvan Shalom, today, in Nicosia. The two Ministers made statements to the Press as follows:

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW



TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

Ομιλία του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου στο εθνικό μνημόσυνο πεσόντων και αγνοουμένων τεθωρακισμένων 07/08/2013

Να μη μεταδοθεί πριν τις 6.30 μ.μ.
Οι ειδικοί μελετητές της στρατιωτικής ιστορίας αναφέρουν ότι ο μαύρος μπερές θεσμοθετήθηκε κατά βάση για τους υπηρετούντες στα τεθωρακισμένα, για σκοπούς εργονομίας. Σήμερα, μπρος στο λιτό και απέριττο Μνημείο Πεσόντων και Αγνοουμένων στον Κόρνο, ο μπερές που όλοι φέρετε ως κάλυμμα κεφαλής, αλλά και ως φυλακτό στην καρδιά σας, συμβολίζει το πένθος αλλά συνάμα, την τιμή που όλοι απονέμουμε στους ένδοξους μαχητές των Μονάδων Τεθωρακισμένων, κατά την βάρβαρη τουρκική εισβολή του 1974.

Ο Υπουργός Ενέργειας και Υδάτινων Πόρων του Ισραήλ αφίχθηκε στην Κύπρο



Τετάρτη, 7/8/2013 
Ο Υπουργός Ενέργειας και Υδάτινων Πόρων του Ισραήλ κ. Silvan Shalom αφίχθηκε σήμερα το πρωί στην Κύπρο. Τον κ. Υπουργό υποδέχθηκε εκ μέρους της Κυβέρνησης, στο αεροδρόμιο Λάρνακας, ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης.