8/6/13

9.20 π.μ. Θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό κατά την έναρξη της 27ης Διεθνούς Συνάντησης της Μικτής Επιτροπής του Οργανισμού COSPAS-SARSAT, στο ξενοδοχείο AMATHUS BEACH HOTEL, στη Λεμεσό.



Δραστηριότητα του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου


Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013

Δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας για τα το θέμα των πυρομαχικών στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή Ζυγίου



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΥΠΟΥΡΓΕΊΟΥ ΑΜΥΝΑΣ

Δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας  για τα το θέμα των
πυρομαχικών στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή Ζυγίου

Πραγματοποιείται στην Κύπρο η 14η συνάντηση PMG του Προγράμματος GOGREEN



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΥΠΑΜ

Πραγματοποιείται στην Κύπρο η 14η συνάντηση PMG
του Προγράμματος GOGREEN 

Χαιρετισμός του Υπουργού Γεωργίας στην εκδήλωση για την αποκατάσταση του περιβάλλοντος στο Μεταλλείο Αμιάντου 08/06/2013

Είναι με μεγάλη χαρά που απευθύνω χαιρετισμό στην πρώτη ενημερωτική εκδήλωση του έργου «Διατήρηση της Βιοποικιλότητας κατά την αποκατάσταση και διαχείριση του Μεταλλείου Αμιάντου» που διοργανώνεται από το Τμήμα Δασών σε αυτό τον όμορφο και ιστορικό χώρο του Μεταλλείου Αμιάντου.

Χαιρετισμός του Υπουργού Παιδείας κ. Κυριάκου Κενεβέζου στα αποκαλυπτήρια πλάκας της «Αίθουσας Άκης Κλεάνθους» 08/06/2013

Με ιδιαίτερη συγκίνηση παρευρίσκομαι σήμερα στο Ενιαίο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Πεύκιος Γεωργιάδης, για να τιμήσω μαζί με σας τον αποβιώσαντα πρώην Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Άκη Κλεάνθους. Η σύντομη παραμονή του στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού δεν ισοδυναμεί με τη μεγάλη προσφορά του στην εκπαίδευση.

Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κυριάκος Κενεβέζος αναχωρεί σήμερα για την Αθήνα, όπου την ερχόμενη Δευτέρα θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδας κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο. Ο κ. Κενεβέζος θα επιστρέψει στην Κύπρο την ίδια μέρα.


Δραστηριότητα Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου Σάββατο, 8/6/13 1.15 μ.μ. Θα προβεί σε δηλώσεις για το θέμα των πυρομαχικών που έχουν ποντιστεί στη θάλασσα, στο Υπουργείο Άμυνας (ισόγειο).