4/6/13

Χαιρετισμός του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κυριάκου Κενεβέζου στα εγκαίνια της κοινοτικής βιβλιοθήκης Μαθιάτη 04/06/2013


Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχθηκα την πρόσκληση να μετάσχω σήμερα σε ένα εξαιρετικά σημαντικό πολιτιστικό γεγονός για την τοπική κοινωνία του Μαθιάτη, την τέλεση των εγκαινίων της κοινοτικής βιβλιοθήκης, αλλά και για να παρακολουθήσω τη γιορτή των παιδιών του Δημοτικού Σχολείου, αφού βρισκόμαστε στο τέλος της φετινής σχολικής χρονιάς.

Ο Υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε με τον Υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλίας 04/06/2013

O Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας στη Γαλλία, είχε σήμερα συνάντηση με τον Υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλίας κ. Thierry Repentin, στο πλαίσιο γεύματος εργασίας.

Συνάντηση του Υπουργού Συγκοινωνιών με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου 04/06/2013

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Τάσος Μητσόπουλος είχε σήμερα το απόγευμα συνάντηση με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση ο κ. Υπουργός είπε τα εξής: «Με την Ομοσπονδία Συνδέσμων Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου είχαμε μια πολύ χρήσιμη και παραγωγική συνάντηση. Πρέπει να πω ότι είμαστε εταίροι στην κοινή προσπάθεια για επανεκκίνηση της κυπριακής οικονομίας. Έχουμε καταγράψει με προσοχή προτάσεις και εισηγήσεις.

Συνάντηση του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Περιβαλλοντικών Οργανώσεων 04/06/2013

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Τάσος Μητσόπουλος είχε σήμερα συνάντηση με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Περιβαλλοντικών Οργανώσεων Κύπρου. Η πρώτη αυτή συνάντηση γνωριμίας, που κινήθηκε σε κλίμα συνεργασίας και εποικοδομητικού διαλόγου, περιστράφηκε γύρω από θέματα που απασχολούν την Ομοσπονδία και τα οποία εμπίπτουν στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Συγκοινωνιών και Έργων.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων 04/06/2013


O Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Ιωνάς Νικολάου θα μεταβεί αύριο στο Λουξεμβούργο, όπου θα συμμετάσχει τις εργασίες του Συμβουλίου Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ στις 6 και 7 Ιουνίου.

Ολοκληρώθηκαν οι επαφές της αντιπροσωπείας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών στην Τζακάρτα 04/06/2013

Συνεχίστηκαν και ολοκληρώθηκαν σήμερα στην Τζακάρτα οι επαφές της διμελούς αντιπροσωπίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ 04/06/2013

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ κ. Αντρο Κυπριανού.

Μετά τη συνάντηση, η οποία διήρκησε περίπου μία ώρα, ο κ. Κυπριανού δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο ίδιος ζήτησε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ανακοίνωση του Υπουργείου Εμπορίου για Σχέδια Παροχής Χορηγιών για φωτοβολταϊκά συστήματα 04/06/2013


Σε σχέση με σημερινά δημοσιεύματα, αλλά και δηλώσεις που έγιναν χθες στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και η Επιτροπή Διαχείρισης του Ειδικού Ταμείου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας

Δηλώσεις του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Βίκτωρα Παπαδόπουλου 04/06/2013

Σε ένα πάρα πολύ καλό κλίμα αλληλοκατανόησης και συνεννόησης διεξήχθη η συνάντηση που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ κ. Άντρο Κυπριανού, είπε σήμερα ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής 04/06/2013


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Ουράνιο Ιωαννίδη.

Δηλώσεις του Υπουργού Υγείας για το θέμα του Προϋπολογισμού του Υπουργείου Υγείας 04/06/2013

Ο Υπουργός Υγείας δρ Πέτρος Πετρίδης διαβεβαίωσε σήμερα πως δεν τίθεται θέμα ελλείψεων σε φάρμακα και αναλώσιμα στα δημόσια νοσηλευτήρια.

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκου Κουγιάλη ----------------------------------------------------

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκου Κουγιάλη
----------------------------------------------------

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ

Δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας για τη μείωση της στρατιωτικής θητείας

Ο Υπουργός Άμυνας κ. Φώτης Φωτίου, μετά τη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία του ΕΥΡΩΚΟ, προέβη σε δηλώσεις για το θέμα της μείωσης της στρατιωτικής θητείας, μετά από ερώτηση δημοσιογράφου.

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ Ο Υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του ΕΥΡΩΚΟ



Τα θέματα της άμυνας δεν έχουν και ούτε θα πρέπει να έχουν κομματικό χρώμα είπε σήμερα ο Υπουργός Άμυνας κ. Φώτης Φωτίου σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε το μεσημέρι με αντιπροσωπεία του Ευρωπαϊκού Κόμματος (ΕΥΡΩΚΟ).

Χαιρετισμός του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου στην τελετή λήξης του Διαγωνισμού Βολής μεταξύ των Μονάδων Εθνοφυλακής



Χαιρετισμός του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου στην τελετή λήξης του Διαγωνισμού Βολής μεταξύ των Μονάδων Εθνοφυλακής

04/06/2013

Χαιρετισμός του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου στην τελετή απονομής Διαμνημόνευσης Υπηρεσίας στην Εθνική Φρουρά, στο ΓΕΕΦ


04/06/2013
 Χαιρετισμός του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου
στην τελετή απονομΔιαμνημόνευσης
                                                             Υπηρεσίας στην Εθνική Φρουρά, στο ΓΕΕΦ

Ανακοίνωση για έλεγχο δασικής πυρκαγιάς στην Κοράκου



Τρίτη, 4/6/2013
Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι πυρκαγιά που εξερράγη χθές, Δευτέρα,  γύρω στις 17.45  στην Κοράκου, τέθηκε υπό έλεγχο στις 19.00, αφού έκαψε περίπου ένα εκτάριο καλυμμένο με εγκαταλελειμμένους αγρούς, καλλιέργειες με ελαιόδεντρα και καλάμια. Η πυρκαγιά εντοπίστηκε και αναφέρθηκε από πολίτη στο τηλέφωνο αναφοράς δασικών πυρκαγιών του Τμήματος Δασών, 1407.

Ημερίδα για την Εκτίμηση Επιπτώσεων στο Περιβάλλον από Έργα και Σχέδια / Προγράμματα




Τρίτη, 4/6/2013
Το Τμήμα Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Μέρας Περιβάλλοντος, διοργανώνει αύριο, Τετάρτη, από τις 9.00πμ μέχρι τις 12.30μμ, ημερίδα με θέμα «Εκτίμηση Επιπτώσεων στο Περιβάλλον από Έργα και Σχέδια / Προγράμματα:Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον».

3/6/2013 Επίσκεψη Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης στο Τμήμα Τροχαίας



Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Ιωνάς Νικολάου πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στο Τμήμα Τροχαίας όπου ανέλυσε στα στελέχη του Τμήματος το πρόγραμμα διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας που αφορά στην Αστυνομία.