23/8/12

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για την οικονομία 23/08/2012

Στόχος της Κυβέρνησης είναι η αναδιάρθρωση της ΑΤΑ προς το δικαιότερο κάτι που θα φέρει και εξοικονόμηση χρημάτων για το κράτος και όχι η κατάργηση της, τόνισε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου αναφορικά με δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο 23/08/2012

Η Υπουργός Εξωτερικών έδωσε οδηγίες όπως διερευνηθούν τα δημοσιεύματα στο βρετανικό Τύπο αναφορικά με το θέμα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο και τη Συρία, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προήδρευσε συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου 23/08/2012

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου.

Μετά τη λήξη της συνεδρίας, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου προέβη στην ακόλουθη δήλωση στους δημοσιογράφους:

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων 23/08/2012

1. Εργασίες για πλύσιμο ανακλαστήρων στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στον Στρόβολο
Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου μεταξύ των ωρών 8.30 π.μ. και 2.30 μ.μ. θα εκτελούνται εργασίες για πλύσιμο ανακλαστήρων στο τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού στον Στρόβολο, από τα φώτα τροχαίας Ορφανίδη μέχρι τον κυκλικό κόμβο «METRO» και στο τμήμα της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή, από τα φώτα τροχαίας «Γαβριηλίδη» μέχρι τον κυκλικό κόμβο «Κολοκασίδη».

Νέες διευθετήσεις για την έκδοση Καρτών Νοσηλείας και Ευρωπαϊκών Καρτών Ασφάλισης Ασθενείας από το Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη Λευκωσίας και από το Υπουργείο Υγείας 23/08/2012


Το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού του Υπουργείου Οικονομικών και το Υπουργείο Υγείας επιθυμούν να πληροφορήσουν το κοινό ότι από την Παρασκευή, 24 Αυγούστου, 2012, ισχύουν οι εξής διευθετήσεις όσον αφορά στην έκδοση Καρτών Νοσηλείας και Ευρωπαϊκών Καρτών Ασφάλισης Ασθένειας (ΕΚΑΑ):

Συμμετοχή του Υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού σε διεθνείς εκθέσεις 23/08/2012



Το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού ανακοινώνει ότι προτίθεται να συμμετάσχει στις πιο κάτω εκθέσεις:


1. Έκθεση Ακινήτων DOMEXPO,η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Μόσχα τον Φεβρουάριο του 2013.


2. Έκθεση Πληροφορικής CEBIT, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ανόβερο τον Μάρτιο του 2013.

Συνάντηση του Υπουργού Συγκοινωνιών με τον Διευθυντή της εταιρείας Far Eastern Phoenix Ltd 22/08/2012

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Ευθύμιος Φλουρέντζου συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα, στο γραφείο του, με τον Διευθυντή της εταιρείας Far Eastern Phoenix Ltd κ. Yang Qi.


Απάντηση του Υπουργείου Εσωτερικών σχετικά με δημοσίευμα στην εφημερίδα «Πολίτης» 23/08/2012

Το Υπουργείο Εσωτερικών θεωρεί αναγκαίο να διορθώσει τις λανθασμένες, αρνητικές εντυπώσεις που πιθανό να έχει δημιουργήσει στο κοινό δημοσίευμα στην εφημερίδα «Πολίτης» ημερομηνίας 21 Αυγούστου με τίτλο: «Πληρώνουμε κυβερνητικούς υπερωρίες για να διασκεδάζουν – Είναι πολλά τα φεστιβάλ», μια και σε αυτό δεν καταγράφεται η αλήθεια ή τα πραγματικά γεγονότα, τα οποία πόρρω απέχουν από το περιεχόμενο και τις εμφάσεις του δημοσιεύματος.