10/6/13

Συνάντηση του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού με τον Έλληνα ομόλογο του 10/06/2013

Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κυριάκος Κενεβέζος, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας στην Αθήνα, είχε σήμερα συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδας κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο.

Το Υπουργείο Εξωτερικών εκφράζει την ικανοποίηση του για Απόφαση του Συμβουλίου της Ευρώπης 10/06/2013

Στις 4-6 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Στρασβούργο η συνεδρία της Επιτροπής Αναπληρωτών Υπουργών (σε σύνθεση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων) του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΣτΕ) όπου συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, τα ζητήματα των περιουσιακών δικαιωμάτων των Ελληνοκυπρίων εκτοπισμένων και εγκλωβισμένων

Έναρξη γεώτρησης αξιολόγησης από τη Noble στο τεμάχιο αρ. 12


Ανακοίνωση του Υπουργείου Ενέργειας
Η Noble Energy International Ltd, αδειούχος στο τεμάχιο αρ. 12, προχώρησε στις 7 Ιουνίου στην έναρξη της γεώτρησης αξιολόγησης Α-2 στο κοίτασμα Αφροδίτη. Οι εργασίες ξεκίνησαν και προχωρούν σύμφωνα με το πρόγραμμα. Οι δύο άλλοι αδειούχοι στο τεμάχιο αρ. 12 είναι οι εταιρείες Avner Oil Exploration LP και Delek Drilling LP.

Δηλώσεις του Υπουργού Ενέργειας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επανέλαβε σήμερα τη δέσμευση της Κυπριακής Δημοκρατίας να προχωρήσει τάχιστα στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση ενός σταθμού υγροποίησης φυσικού αερίου, είπε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της εταιρείας Delek


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο της Delek κ. Gideon Tadmor και αντιπροσωπεία της εταιρείας, τους οποίους συνόδευε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μεταβαίνει στη Γαλλία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης μεταβαίνει αύριο στο Παρίσι, όπου θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γαλλίας κ. Φρανσουά Ολάντ, καθώς και επαφές με άλλους Γάλλους αξιωματούχους.

Υπουργός Άμυνας - 27η Διεθνής Συνάντηση COSPAS-SARSAT


Κυρίες και κύριοι,

Θα ήθελα με τη σειρά μου να σας καλωσορίσω στην Κύπρο, στην 27η Διεθνή Συνάντηση της Μικτής Επιτροπής του Οργανισμού COSPAS-SARSAT, που πραγματοποιείται στη Λεμεσό.

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW





TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW