2/11/13

Χαιρετισμός του Υπουργού Συγκοινωνιών κ. Τ. Μητσόπουλου σε εκδήλωση εγκατάστασης νέου προσκοπικού χώρου

Να μη μεταδοθεί πριν από τις 4 μ.μ.


Με ιδιαίτερη χαρά βρίσκομαι σήμερα μαζί σας στην εκδήλωση εγκατάστασης του 299ου Συστήματος Προσκόπων Πέρα Χωρίου και Νήσου στον νέο προσκοπικό χώρο ο οποίος παραχωρήθηκε ευγενώς από την οικογένεια Κώστα Τζιαπούρα. Από σήμερα, το 299ο Σύστημα θα είναι σε θέση να επιτελέσει το έργο του ακόμα καλύτερα, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τα ιδεώδη τα οποία πρεσβεύει.

Χαιρετισμός του Υπουργού Παιδείας κ. Κ. Κενεβέζου στα εγκαίνια της Ιατρικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Να μη μεταδοθεί πριν από τις 4 μ.μ.

Με μεγάλη χαρά βρίσκομαι απόψε μαζί σας για να απευθύνω χαιρετισμό σε δύο πολύ σημαντικά γεγονότα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου. Τα εγκαίνια της Ιατρικής Σχολής και την αναγόρευση του δρος Κύπρου Νικολαΐδη σε επίτιμο διδάκτορα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου.

Χαιρετισμός του Υπουργού Παιδείας κ. Κυριάκου Κενεβέζου στην ημερίδα «Κ.Π. Καβάφης: 150 χρόνια από τη γέννησή του»

Με πολλή χαρά αποδέχθηκα την πρόσκληση της Διεύθυνσης Μέσης Εκπαίδευσης και του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου για να απευθύνω χαιρετισμό σε μια ημερίδα αφιερωμένη στην ποίηση και σ’ έναν από τους κορυφαίους εκπροσώπους της, τον Κωνσταντίνο Καβάφη.

Χαιρετισμός του Υπουργού Εσωτερικών κ. Σωκράτη Χάσικου στο 12ο Τακτικό Συνέδριο της Ένωσης Κοινοτήτων Κύπρου

Κατ’ αρχάς να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο για την πρόσκλησή τους να απευθύνω χαιρετισμό στο 12ο Τακτικό Συνέδριο της Ένωσης Κοινοτήτων Κύπρου. Απευθύνω προς όλους τους Κοινοτάρχες της Κύπρου και τους άλλους εκπροσώπους των κοινοτήτων εγκάρδιο χαιρετισμό καθώς και στον αγαπητό Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας που μας τιμά με την παρουσία του.

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη στο 12ο Ετήσιο Συνέδριο της Ένωσης Κοινοτήτων Κύπρου

Με ιδιαίτερη χαρά βρίσκομαι σήμερα μαζί σας για να χαιρετίσω το 12ο Ετήσιο Συνέδριο της Ένωσης Κοινοτήτων Κύπρου και να απευθυνθώ στους Κοινοτάρχες της Κύπρου, στους άλλους εκπροσώπους των κοινοτήτων αλλά και στους εκπρόσωπους τοπικών Αρχών από την Ελλάδα.

Σημείωμα του ΟΗΕ προς τον Τύπο για τη συνάντηση του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ με τον Ειδικό του Σύμβουλο για την Κύπρο


Ο Γενικός Γραμματέας ενημερώθηκε σήμερα από τον Ειδικό Σύμβουλο του για την Κύπρο κ. Αλεξάντερ Ντάουνερ, για τις προσπάθειες που έχουν αναληφθεί προς την κατεύθυνση της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων, μετά από τις συναντήσεις που είχε ο Γενικός Γραμματέας με τον Ελληνοκύπριο και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη στη Νέα Υόρκη, τον Σεπτέμβριο.