3/10/13

Ομιλία της Βουλευτή κας Αθηνάς Κυριακίδου στην ολομέλεια της ΚΣΣΕ για το θέμα των αγνοούμενων προσώπων στην Ευρώπη


Σε ομιλία της κατά τη διάρκεια σημερινής συζήτησης στην ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ), πάνω στο προσχέδιο ψηφίσματος της έκθεσης του Βρετανού Βουλευτή κ. Jim Sheridan, για το θέμα των αγνοούμενων προσώπων συνεπεία διενέξεων στην Ευρώπη, η Βουλευτής κα Αθήνα Κυριακίδου, τόνισε ότι το θέμα των αγνοούμενων αποτελεί ανοικτή πληγή τόσο για τις οικογένειές τους όσο και για την κοινωνία μιας χώρας γενικότερα.

Ομιλία του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων κ. Τ. Μητσόπουλου σε εκδήλωση για τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας «ΗΛΙΟΣ»

Εβρισκόμενος σήμερα στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ελευθερώτριας και της Αγίας Παρασκευής, η ανέγερση του οποίου αποτελούσε ευσεβή επιθυμία και όραμα ζωής του φίλου Βάσου Γεωργίου και της μακαριστής συζύγου του Μαίρης, που τόσο πρόωρα και άδικα χάθηκε στο αεροπορικό δυστύχημα της «ΗΛΙΟΣ» οκτώ χρόνια πριν

Αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου


Το Υπουργικό Συμβούλιο, κατά τη σημερινή του συνεδρία υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, ενέκρινε τη σύνθεση της Κριτικής Επιτροπής για την απονομή των Κρατικών Βραβείων Αρχιτεκτονικής για το 2013 ως ακολούθως:

Δήλωση του Υπουργού Ενέργειας για τα επίσημα προκαταρκτικά αποτελέσματα της επιβεβαιωτικής γεώτρησης στο τεμάχιο αρ. 12

Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης προέβη σήμερα στην ακόλουθη δήλωση αναφορικά με την ανακοίνωση των επίσημων προκαταρτικών αποτελεσμάτων της επιβεβαιωτικής γεώτρησης στο τεμάχιο αρ. 12 της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ



Ο Υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της ΕΔΕΚ
Ο Υπουργός Άμυνας κ. Φώτης Φωτίου συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του κοινοβουλευτικού κόμματος ΕΔΕΚ, υπό τον Αντιπρόεδρο του Κινήματος κ. Γιώργο Βαρνάβα. Η συνάντηση διεξήχθη σήμερα το πρωί στο Υπουργείο Άμυνας, μέσα στο πλαίσιο ενημέρωσης των πολιτικών κομμάτων για την αναδιάρθρωση και τον εκσυγχρονισμό της Εθνικής Φρουράς.

Επίσκεψη Υπουργού Εξωτερικών της Σρι Λάνκα στην Κύπρο

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Λαϊκής Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας της Σρι Λάνκα, κ. Gamini Lakshman Peiris, καταφθάνει αύριο στην Κύπρο στο πλαίσιο διήμερης επίσκεψης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προήδρευσε συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου.

Δήλωση του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκου Κουγιάλη για την Παγκόσμια Μέρα των Ζώων



Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων, που τιμάται κάθε χρόνο στις 4 Οκτωβρίου, θέλω να υπογραμμίσω την μεγάλη σημασία που δίδει το Υπουργείο Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος στη διασφάλιση της υγείας και ευημερίας όλων των ζώων, είτε αυτά είναι παραγωγικά ζώα είτε είναι ζώα συντροφιάς.
Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με το Ψήφισμα 2118 (2013) του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για τη Συρία. 03.10.13

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW




TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

C O N T E N T S




Πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκου Κουγιάλη
----------------------------------------------------