12/6/13

Χαιρετισμός του Υπουργού Παιδείας κ. Κυριάκου Κενεβέζου στην τελική γιορτή του Δημοτικού Σχολείου Τριμίκλινης 12/06/2013

Με ιδιαίτερη χαρά βρίσκομαι σήμερα στην τελική γιορτή του Ενιαίου Περιφερειακού Δημοτικού Σχολείου Τριμίκλινης, γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να έρθω σε επαφή και να γνωρίσω τα παιδιά, τους δασκάλους αλλά και τον κόσμο της κοινότητας και της ευρύτερης περιοχής. Ευχαριστώ θερμά τους παράγοντες των κοινοτήτων για την πρόσκληση.

Συνάντηση Υπουργού Δικαιοσύνης με Πρόεδρο και μέλη Ανωτάτου Δικαστηρίου



12/6/2013
 
Σε σημερινή συνάντηση που είχε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Ιωνάς Νικολάου με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Ανωτάτου Δικαστηρίου, συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν στην αποτελεσματικότερη λειτουργία των δικαστηρίων και στα οποία υπήρξε «πλήρης συναντίληψη».

Συνεδρία της Υπουργικής Επιτροπής για τη VELISTER

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και ΄Εργων κ. Τάσος Μητσόπουλος προήδρευσε σήμερα το απόγευμα σύσκεψης της Υπουργικής Επιτροπής με τη συμμετοχή του Υπουργού Οικονομικών κ. Χάρη Γεωργιάδη, του Υπουργού Εσωτερικών κ. Σωκράτη Χάσικου, του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Βίκτωρα Παπαδόπουλου, του Επιτρόπου Ρύθμισης Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων κ. Πόλυ Μιχαηλίδη και υπηρεσιακών παραγόντων, όπου συζητήθηκε το θέμα της πλατφόρμας της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης.

Διαμαρτυρία του Κλάδου υπαλλήλων του Τμήματος Αλιείας για τα περιστατικά ανάρμοστης συμπεριφοράς κατά υπαλλήλων του 12/06/2013



O Κλάδος εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για το πρόσφατο περιστατικό επίθεσης εναντίον του Διευθυντή του Τμήματος Αλιείας και Θαλάσσιων Ερευνών από ψαράδες κατά την έξοδό του από το κτήριο της Βουλής των Αντιπροσώπων στις 6 Ιουνίου, αλλά και για τη συνεχιζόμενη αντίδραση και εχθρική αντιμετώπιση των υπαλλήλων του Τμήματος στην προσπάθεια εκτέλεσης των καθηκόντων τους.

Ο Υπουργός Άμυνας προήδρευσε της Επιτροπής για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Φυγοστρατίας 12/06/2013

Ο Υπουργός ΄Αμυνας προήδρευσε σήμερα, στο Υπουργείο ΄Αμυνας, της Επιτροπής για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Φυγοστρατίας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης 12/06/2013

Το Κυπριακό, η κατάσταση της οικονομίας και ευρωπαϊκά ζητήματα εν όψει και της επικείμενης Συνόδου Κορυφής της ΕΕ ήταν μεταξύ των θεμάτων που συζήτησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης με τον Πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης της Γαλλίας κ. Claude Bartolone, στο Παρίσι.
Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη εργασίας στη Γαλλία, μετέβη σήμερα στο κτήριο της Εθνοσυνέλευσης της Γαλλίας,

Συνάντηση του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως με τον Πρόεδρο της Βουλής 12/06/2013

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Ιωνάς Νικολάου είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Γιαννάκη Ομήρου με τον οποίο συζήτησε μέτρα ασφάλειας στον χώρο της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Διοργάνωση της 24ης ετήσιας διάσκεψης του διεθνούς Οργανισμού «Χάρτης Ενέργειας» στην Κύπρο, στις 9 – 10 Δεκεμβρίου 2013 12/06/2013


Η 24η ετήσια διάσκεψη του διεθνούς Οργανισμού «Χάρτης Ενέργειας» που εδρεύει στις Βρυξέλλες, θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο στις 9 και 10 Δεκεμβρίου 2013. Ο «Χάρτης Ενέργειας» συστάθηκε στις αρχές του 1990 και αποτελεί το μοναδικό διεθνές νομικά δεσμευτικό όργανο για την προστασία των επενδύσεων στον τομέα της ενέργειας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας στη Γαλλία


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης αρχίζει σήμερα διήμερη επίσκεψη εργασίας στη Γαλλία, στη διάρκεια της οποίας θα συναντηθεί με τον Γάλλο ομόλογό του και άλλους κρατικούς αξιωματούχους της χώρας.

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW





TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW