7/1/14

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Χρήστου Στυλιανίδη αναφορικά με τη σημερινή ομιλία του ΓΓ του ΑΚΕΛ


Είναι κατανοητό όταν μιλά κανείς μπροστά σε κομματικό ακροατήριο να μην έχει την απαιτούμενη διάθεση αυτοκριτικής. Αυτό, όμως, δεν είναι αποδεκτό σε αυτές τις τόσο κρίσιμες στιγμές που περνά ο τόπος. Άλλωστε η αυτοκριτική ήταν και είναι πάντοτε το υπόβαθρο μιας ουσιαστικής αλλαγής.

Δραστηριότητες του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου





Δραστηριότητες του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου


Τετάρτη, 8/1/2014

Ο Υπουργός Εσωτερικών προήδρευσε σύσκεψης με αντιπροσωπεία του ΔΗΣΥ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Σωκράτης Χάσικος προήδρευσε σήμερα ευρείας σύσκεψης, στο Υπουργείο Εσωτερικών, με αντιπροσωπεία του ΔΗΣΥ με επικεφαλής τον Πρόεδρο του κόμματος κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, για το θέμα της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Μετά το πέρας της σύσκεψης, ο κ. Υπουργός έκανε την ακόλουθη δήλωση στους δημοσιογράφους:

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας μετά τη γιορτή των Θεοφανείων

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης παρέστη χθες στη Θεία Λειτουργία για την εορτή των Αγίων Θεοφανείων, στον ιερό ναό Αποστόλου Βαρνάβα, στο Ζύγι, της οποίας προέστη ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος, και στη συνέχεια παρέστη στην κατάδυση του Τιμίου Σταυρού, στο αλιευτικό καταφύγιο Ζυγίου.

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW






TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW
C O N T E N T S

Αιτήσεις για απόκτηση επαγγελματικής άδειας αλιείας γρι-γρι για το έτος 2014






Το Τμήμα Αλιείας και Θαλασσίων Ερευνών του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις για απόκτηση επαγγελματικής άδειας αλιείας με τη μέθοδο γρι-γρι εντός των χωρικών υδάτων για το έτος 2014.

Εφαρμογή ελέγχου εισαγωγέων ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών ειδών και ηλεκτρικών στηλών και συσσωρευτών από το Τμήμα Περιβάλλοντος




Στα πλαίσια εφαρμογής των προνοιών της νομοθεσίας που αφορά τους εισαγωγείς (παραγωγούς) Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Ειδών και Ηλεκτρικών Στηλών και Συσσωρευτών (μπαταρίες οικιακού τύπου), τo Τμήμα Περιβάλλοντος, του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, σε συνεργασία με την Αρχή Λιμένων Κύπρου, τροχοδρομούν μέτρα συμμόρφωσης μέσω διαδικασιών ελέγχου στο χώρο της Αρχής Λιμένων Κύπρου.

Ανακοίνωση του Τμήματος Δασών για όσους εμπορεύονται, κατέχουν ή χρησιμοποιούν καυσόξυλα





Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σύμφωνα με τον περί του Ελέγχου της Εμπορίας Ξυλείας και Προϊόντων Ξυλείας Νόμο του 2013 (Ν. 139(Ι) /2013), που ισχύει από τις 29 Νοεμβρίου 2013, οποιοδήποτε πρόσωπο εμπορεύεται καυσόξυλα χωρίς Άδεια Εμπορίας Καυσόξυλων

Κατάθεση πιστοποιητικού εκπλήρωσης στρατιωτικών υποχρεώσεων για εγγραφή στον Πίνακα Διοριστέων





Η Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας επιθυμεί να φέρει σε γνώση κάθε ενδιαφερόμενου ο οποίος επιθυμεί να υποβάλει αίτηση (έντυπο ΕΕΥ01) για εγγραφή στον πίνακα διοριστέων εκπαιδευτικών λειτουργών ότι για να παραχωρηθεί μία μονάδα για υπηρεσία στην Εθνική Φρουρά

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Παρατηρητήριο Τιμών Λιανικής Πώλησης Πετρελαιοειδών 02.01.2014

VISIT TO CYPRUS BY H.E. Mr. FRANS TIMMERMANS MINISTER OF FOREIGN AFFAIRS OF THE KINGDOM OF THE NETHERLANDS




PROGRAMME

VISIT TO CYPRUS
BY H.E. Mr. FRANS TIMMERMANS
MINISTER OF FOREIGN AFFAIRS
 OF THE KINGDOM OF THE NETHERLANDS

Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα θα υποστηρίζει πια την Τεχνική Επαγγελματική Κατάρτιση του ΚΕΠΑ





Υπογράφηκε την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013 σύμβαση μεταξύ του Κέντρου Παραγωγικότητας (ΚΕΠΑ) και της εταιρείας Cosine Consultants Ltd για τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος για τον τομέα Τεχνικής Επαγγελματικής Κατάρτισης του ΚΕΠΑ.

LARNAKA INTERNATIONAL AIRPORT

 
DAILY SCHEDULE ARRIVALS
Thursday 09/01/2014
A/A FLIGHT ORIGIN/DESTINATION ICAO TIME AIRCRAFT HANDLER

LARNAKA INTERNATIONAL AIRPORT

Δραστηριότητες του Υπουργού Εσωτερικών κ. Σωκράτη Χάσικου



 
Δραστηριότητες του Υπουργού Εσωτερικών
κ. Σωκράτη Χάσικου

Τρίτη, 7/1/2014