25/6/13

Ο Υπουργός Εξωτερικών είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τους κ.κ. Βενιζέλο και Αβρααμόπουλο


Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αντιπρόεδρο και Υπουργό Εξωτερικών της Ελληνικής Κυβέρνησης κ. Ευάγγελο Βενιζέλο

Συνεδρία του Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και ΄Εργων κ. Τάσος Μητσόπουλος προήδρευσε σήμερα συνεδρίας του Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας με τη συμμετοχή του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Ιωνά Νικολάου και υπηρεσιακών παραγόντων.

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Σ. Χάσικος προήδρευσε Σύσκεψης για την Αναδιάρθρωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Σωκράτης Χάσικος προήδρευσε, σήμερα, της Πρώτης Σύσκεψης της Μεικτής Επιτροπής Κυβέρνησης και Ένωσης Δήμων Κύπρου για την Αναδιάρθρωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

1η Σύνοδος της Κυπρο-Ουκρανικής Διακυβερνητικής Επιτροπής για Οικονομική, Επιστημονική, Τεχνική και Βιομηχανική Συνεργασία

Έφθασε χθες στην Κύπρο Ουκρανική αντιπροσωπεία για να πάρει μέρος στην 1η Σύνοδο της Κυπρο-Ουκρανικής Διακυβερνητικής Επιτροπής για Οικονομική, Επιστημονική, Τεχνική και Βιομηχανική Συνεργασία η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 26-27 Ιουνίου 2013.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 49ης Διάσκεψης της COSAC


Συνεχίστηκαν και ολοκληρώθηκαν σήμερα στο Δουβλίνο οι εργασίες της 49ης Διάσκεψης των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων των Κοινοβουλίων των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Διορισμός Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου 25/06/2013

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ενιαίου Φορέα Εξώδικης Επίλυσης Διαφορών Χρηματοοικονομικής Φύσης («Φορέας») ανακοινώνει το διορισμό του κ. Παύλου Θ. Ιωάννου στη θέση του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου από την 1η Ιουλίου 2013 και για περίοδο πέντε ετών.

Ο Βουλευτής κ. Νίκος Νικολαΐδης εκλέγηκε Πρόεδρος της Υποεπιτροπής Πολιτισμού της ΚΣΕΕ 25/06/2013

Ο Βουλευτής και μέλος της Κυπριακής αντιπροσωπίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΚΣΕ) κ. Νίκος Νικολαΐδης εκλέγηκε σήμερα ομόφωνα

Συνάντηση της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων με την Επίτροπο της ΕΕ Ανδρούλα Βασιλείου 25/06/2013


Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Ζέτα Αιμιλιανίδου είχε σήμερα συνάντηση με την Επίτροπο Εκπαίδευσης, Πολιτισμού, Πολυγλωσσίας και Νεολαίας της ΕΕ Ανδρούλα Βασιλείου, με την οποία συζήτησε το πρόβλημα της ανεργίας, ιδιαίτερα ανάμεσα στους νέους.

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας 25/06/2013

Δεν ζητούμε επαναδιαπραγμάτευση αλλά αναπροσαρμογή ορισμένων μέτρων του Μνημονίου και της δανειακής σύμβασης, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο γεύματος που παρέθεσε ο Ιρλανδός Πρέσβης, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, ερωτηθείς αν θα γίνει πολιτική συζήτηση στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

Συμμετοχή Κυπρίων Βουλευτών στην 49η Διάσκεψη της COSAC 25/06/2013

Άρχισαν χθες στο Δουβλίνο οι εργασίες της 49ης Διάσκεψης των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων των Κοινοβουλίων των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (COSAC), στα πλαίσια της τρέχουσας Ιρλανδικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με τον Τσέχο Πρέσβη 25/06/2013



Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Λ. Ομήρου, δέχθηκε σήμερα τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Τσεχίας στην Κύπρο κ. Ladislav Škeřík, σε αποχαιρετιστήρια συνάντηση, με την ευκαιρία της αναχώρησής του από την Κύπρο.

Ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών 25/06/2013

Συζήτηση στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων
για το Κεφάλαιο 22 των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας

Συμμετοχή των βουλευτών κ.κ. Λουκαΐδη και Νικολαΐδη στις εργασίες του 3ου Μέρους της Συνόδου 2013 της ΚΣΣΕ 25/06/2013


Στα πλαίσια των εργασιών του 3ου Μέρους της Συνόδου 2013 της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ), που πραγματοποιείται στο Στρασβούργο, και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια ελεύθερης συζήτησης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε την Επίτροπο κα Ανδρούλλα Βασιλείου 25/06/2013

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, την Επίτροπο Εκπαίδευσης, Πολιτισμού, Πολυγλωσσίας και Νεολαίας της ΕΕ κα Ανδρούλλα Βασιλείου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον Πρόεδρο της Βουλής

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Γιαννάκη Λ. Ομήρου.

Παρουσίαση του βιβλίου «ΙΡΛΑΝΔΙΑ- ΚΥΠΡΟΣ: Παράλληλοι δρόμοι. Κοινές επιδιώξεις» 25/06/2013

Εκ μέρους του Υπουργού Εξωτερικών κ. Ιωάννη Κασουλίδη, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Ανδρέας Δ. Μαυρογιάννης θα παρουσιάσει αύριο στις 12.00 μ., στο Υπουργείο Εξωτερικών, το βιβλίο «ΙΡΛΑΝΔΙΑ- ΚΥΠΡΟΣ: Παράλληλοι δρόμοι. Κοινές επιδιώξεις».

Χαιρετισμός της Υπουργού Εργασίας σε ημερίδα για τα άτομα με αναπηρίες 25/06/2013

Με μεγάλη μου χαρά απευθύνω χαιρετισμό στη σημερινή ημερίδα με τίτλο «Η μετάβαση από το ιατρικό στο κοινωνικό μοντέλο της αναπηρίας».

Ο Υπουργός Εξωτερικών συμμετείχε στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ 25/06/2013

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης συμμετείχε στη Σύνοδο του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων (ΣΕΥ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στο Λουξεμβούργο.

Συμμετοχή του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος στο Συμβούλιο Γεωργίας και Αλιείας της ΕΕ 25/06/2013

Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης συμμετέχει στις εργασίες του Συμβουλίου Γεωργίας και Αλιείας της ΕΕ στο Λουξεμβούργο (24 και 25 Ιουνίου), στο οποίο διεξάγονται εντατικές διαπραγματεύσεις για ολοκλήρωση της μεταρρύθμισης της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ).

Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου




Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων του
Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013