22/7/20

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μεταβαίνει στο Παρίσι

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μεταβαίνει στο Παρίσι

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης μεταβαίνει απόψε  στο Παρίσι, όπου αύριο το πρωί θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γαλλίας κ. Εμανουέλ Μακρόν.

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε τον Συμπληρωματικό Προϋπολογισμό του ΟΚΥπΥ για το έτος 2020


Με σημερινή έγκριση της πρότασης που παρουσίασε ο Υπουργός Υγείας κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου σχετικά με τον Συμπληρωματικό Προϋπολογισμό του ΟΚΥπΥ για το έτος 2020, το Υπουργικό Συμβούλιο επαναβεβαιώνει τη δέσμευση της Κυβέρνησης να στηρίξει τη ομαλή λειτουργία των δημόσιων νοσηλευτηρίων.

Γραπτή δήλωση Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τη σύσκεψη του ΠτΔ

Γραπτή δήλωση Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τη σύσκεψη του ΠτΔ για το θέμα της λειτουργίας εργοστασίων παραγωγής ασφάλτου στις περιοχές Γερίου και Τσερίου

Γραπτή δήλωση του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Παναγιώτη Σεντώνα


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχει το Σύνταγμα, αποφάσισε τον διορισμό του κ. Στέλιου Κουντούρη, Βοηθού Εφόρου Φορολογίας, στη θέση του Βοηθού Γενικού Λογιστή της Δημοκρατίας με ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου 2020.

Γραπτή δήλωση Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Παναγιώτη Σεντώνα για την τηλεφωνική επικοινωνία του ΠτΔ με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας

Γραπτή δήλωση Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Παναγιώτη Σεντώνα για την τηλεφωνική επικοινωνία του ΠτΔ με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε σήμερα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη.

Νέα μέτρα στήριξης των αγροτών για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού - Δηλώσεις Υπουργού Γεωργίας


Το Υπουργικό Συμβούλιο, κατά τη σημερινή του Συνεδρία, ενέκρινε επιπρόσθετα μέτρα για στήριξη του αγροτικού τομέα. Αναφορικά με τα μέτρα αυτά, ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστας Καδής δήλωσε τα ακόλουθα: 

Ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας σχετικά με νέα περιστατικά της νόσου COVID-19


Σε ό,τι αφορά στα νέα περιστατικά της νόσου COVID-19, σύμφωνα με τα δεδομένα από τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης του Υπουργείου Υγείας, από σύνολο 2,465 εργαστηριακών διαγνώσεων δεν εντοπίστηκαν κρούσματα του ιού SARS-CoV-2.

Μαγνητοσκοπημένο Μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη στην Τελετή Αναγνώρισης Αποφοίτων του Πανεπιστημίου Κύπρου που θα γίνει διαδικτυακά


Είναι με ξεχωριστή χαρά που απευθύνομαι, έστω και μέσω της διαδικτυακής αυτής τελετής, σε εσάς τους απόφοιτους του Πανεπιστημίου Κύπρου, που ολοκληρώσατε επιτυχώς τον πτυχιακό ή τον μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών σας.