2/12/12

Επίσημος εορτασμός της Μεγαλομάρτυρος Αγίας Βαρβάρας, Προστάτιδας του Πυροβολικού 02/12/2012

Ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας
Την Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου, στις 10 π.μ., θα πραγματοποιηθεί ο επίσημος εορτασμός της Μεγαλομάρτυρος Αγίας Βαρβάρας, Προστάτιδας του Πυροβολικού, στο Στρατόπεδο «Αντιστράτηγου Στυλιανού Καλμπουρτζή», στον Δελίκηπο.

Χαιρετισμός του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Σοφοκλή Αλετράρη στο 6ο Συνέδριο Αγροτικής Νεολαίας ΕΚΑ, στον Αστρομερίτη 02/12/2012

Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζω το 6ο Συνέδριο της Αγροτικής Νεολαίας της Ένωσης Κυπρίων Αγροτών.

H Οργάνωση σας, η Ένωση Κυπρίων Αγροτών, γέννημα-θρέμμα των ώριμων συνθηκών της εποχής μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, όπου κύρια χαρακτηριστικά ήταν η φτώχεια του αγροτικού μας κόσμου, η εκμετάλλευση από τους τσιφλικάδες, η εγκατάλειψη της υπαίθρου και η φυγή σε άλλους τόπους, αφουγκράστηκε τις ελπίδες και τα οράματα του γεωργού, στάθηκε σταθερά στο πλευρό του τόσο για επίλυση των προβλημάτων του αλλά και για διεκδίκηση των αιτημάτων του.

Χαιρετισμός της Υπουργού Εσωτερικών κας Ελένης Μαύρου στα εγκαίνια του Πολιτιστικού Κέντρου στις Δύμες 02/12/2012

Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την πρόσκληση του Κοινοτικού Συμβουλίου να τελέσω τα εγκαίνια του Πολιτιστικού Κέντρου Δυμών, το οποίο υλοποιήθηκε στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος: «Αειφόρος Ανάπτυξη και Ανταγωνιστικότητα 2007-2013», με ειδικό στόχο την ανάπτυξη ορεινών περιοχών.