4/2/13

Οι εφημερίδες της Δευτέρα

4 Φεβρουαρίου. 2013

Ο διορισμός του Σπύρου Σταυρινάκη στη θέση του Υποδιοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, η οικονομία της Κύπρου και το ακραίο σενάριο της Pimco για τις μελλοντικές κεφαλαιακές ανάγκες των τραπεζών, και το συλλαλητήριο που διοργανώνει το εκλογικό επιτελείο του Σταύρου Μαλά, είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα.

Πρόσθετα κεφάλαια 7.75 εκατ. ευρώ για το «Σχέδιο για Δανειοδότηση με Συγχρηματοδότηση» της Πρωτοβουλίας JEREMIE 04/02/2013

Το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (ΕΤΕ), ως επίσημος Διαχειριστής του Ταμείου Χαρτοφυλακίου JEREMIE Κύπρου, σε συνεργασία με το Γραφείο Προγραμματισμού, ως Διαχειριστική Αρχή των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων που συγχρηματοδοτούνται από τα Διαρθρωτικά Ταμεία και το Ταμείο Συνοχής της ΕΕ, στο πλαίσιο των οποίων υλοποιείται και η Κοινοτική Πρωτοβουλία JEREMIE στην Κύπρο

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου 04/02/2013

Οι ηγεσίες του ΔΗΣΥ και του ΔΗΚΟ μαζί με τον υποψήφιο τους κ. Αναστασιάδη συνεχίζουν να επιτίθενται στην Κυβέρνηση για τη μη συμπλήρωση του Μνημονίου καλύπτοντας έτσι τους ξένους κύκλους που καθυστερούν την όλη διαδικασία.

Προεδρικές Εκλογές 2013- Ώρες ψηφοφορίας στις Προεδρικές Εκλογές 04/02/2013

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών υπενθυμίζει ότι, σύμφωνα με την ισχύουσα Εκλογική Νομοθεσία, οι ώρες ψηφοφορίας στις Προεδρικές εκλογές είναι από τις 7.00 π.μ. μέχρι τις 6.00 μ.μ., με διάλειμμα από τις 12.00 μ. μέχρι τη 1.00 μ.μ.

Η Υπουργός Υγείας κα Ανδρούλα Αγρότου ανακοίνωσε τα πορίσματα ερευνών που αφορούν καταγγελίες για τη Γυναικολογική Κλινική του Μακάρειου Νοσοκομείου και για το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού 04/02/2013

Η Υπουργός Υγείας κα Ανδρούλα Αγρότου έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τα πορίσματα των ερευνών αναφορικά με τις καταγγελίες για τη Γυναικολογική Κλινική του Μακάρειου Νοσοκομείου και για το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας διόρισε Υποδιοικητή της Κεντρικής Τράπεζας 04/02/2013

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας επέδωσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, την Πράξη Διορισμού του Υποδιοικητή της Κεντρικής Τράπεζας κ. Σπύρου Σταυρινάκη.

Βιογραφικό σημείωμα του Υποδιοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου κ. Σπύρου Γ. Σταυρινάκη 04/02/2013

Γεννήθηκε το 1950 και αποφοίτησε από το Παγκύπριο Γυμνάσιο (Κεντρικό) το 1968.

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο Σώμα των Διαβιβάσεων. Ακολούθως σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Manchester και έπειτα απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Sheffield.

Ανακοίνωση της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου για τον διορισμό του Υποδιοικητή κ. Σπύρου Σταυρινάκη 04/02/2013

ο αξίωμα του Υποδιοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου (ΚΤΚ) αναλαμβάνει από σήμερα ο Ανώτερος Διευθυντής της ΚΤΚ κ. Σπύρος Γ. Σταυρινάκης.

Ομιλία της Υπουργού Υγείας δρος Ανδρούλας Αγρότου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, στο Ογκολογικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου 04/02/2013

Είναι πραγματικά με ιδιαίτερη χαρά που βρίσκομαι σήμερα μαζί σας για να ευαισθητοποιήσουμε όλοι μαζί το κοινό για τον καρκίνο.

Η Υπουργός Εξωτερικών συμμετείχε στην 49η Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια 04/02/2013

Η Υπουργός Εξωτερικών δρ Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλλή συμμετείχε στις εργασίες της 49ης Διάσκεψης του Μονάχου για την Ασφάλεια, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο της Γερμανίας μεταξύ 1 και 3 Φεβρουαρίου.

Προεδρικές Εκλογές 2013 - Υπηρεσία Παροχής Πληροφοριών για τις Προεδρικές Εκλογές 04/02/2013

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι λειτουργεί ειδική υπηρεσία για την παροχή μέσω τηλεφώνου πληροφοριών στο κοινό για τις Προεδρικές Εκλογές.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ




ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW




TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

ΚΥΠΕ - Μαρία Κονιώτου - Θωμάς Κεττένης - ΛΕΥΚΩΣΙΑ/Κύπρος 04/02/2013

ΚΥΠΕ - Μαρία Κονιώτου - Θωμάς Κεττένης - ΛΕΥΚΩΣΙΑ/Κύπρος 04/02/2013
1.Τον τερματισμό των τρομακτικών σεναρίων γύρω από το ύψος της ανακεφαλαιοποίησης του τραπεζικού τομέα, στη βάση πληροφοριών και εικοτολογιών, ζήτησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου.