11/3/10

Χαιρετισμός του Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνη Πασχαλίδη

Χαιρετισμός του Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνη Πασχαλίδη σε συνέντευξη Τύπου στα πλαίσια της Τουριστικής Έκθεσης ΙΤΒ Βερολίνου
2010 11/03/2010 
Θα ήθελα αρχικά να σας ευχαριστήσω όλους για την αποδοχή της πρόσκλησης μας να είστε σήμερα εδώ, όπου θα εκφράσουμε τις θέσεις της Κύπρου για την πολύ σημαντική για μας τουριστική αγορά της Γερμανίας. Η γερμανική αγορά είναι για τον κυπριακό τουρισμό αγορά ψηλής προτεραιότητας.

Ο Υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ισπανίας

NEWS AGENCY-VOULI.NET-HELLAS AND CYPRUS NEWS 
11/03/2010
Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Μάρκος Κυπριανού είχε σήμερα συνάντηση στο Υπουργείο Εξωτερικών με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ισπανίας κ. Miguel Angel Moratinos. 

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου

NEWS AGENCY-VOULI.NET-HELLAS AND CYPRUS NEWS
 Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου σε απάντηση των δηλώσεων του κ. Ιωνά Νικολάου
 Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ κ. Ιωνάς Νικολάου αντί πρώτα να απολογηθεί για τις δηλώσεις στις οποίες καθημερινά προέβαινε περί δήθεν κουκουλώματος της υπόθεσης για την απόδραση του Αντώνη Προκοπίου Κίτα –υπόθεση που ως γνωστό έχει διαλευκανθεί- επανέρχεται δριμύτερος. 
11/03/2010

Μήνυμα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Ανδρέα Δημητρίου για την Ημέρα Μνήμης Ηρώων Μαθητών

NEWS AGENCY-VOULI.NET-HELLAS AND CYPRUS NEWS
11/03/2010
 Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, σπουδαστές και σπουδάστριες, μαθητές και μαθήτριες, Η 13η Μαρτίου έχει οριστεί ως Ημέρα Μνήμης Ηρώων Μαθητών της πατρίδας μας. Στους πολύχρονους και πολύμορφους αγώνες που η Κύπρος και ο λαός της διεξήγαγε, οι μαθητές και οι μαθήτριες είχαν το δικό τους σημαντικό μερίδιο προσφοράς, γι΄ αυτό αξίζει να τιμούμε τη μνήμη και τη θυσία τους.