31/10/12

Δεξίωση για τον εορτασμό της επετείου της Κυπριακής Ανεξαρτησίας στην Τεχεράνη 31/10/2012


Η Πρεσβεία της Κύπρου στην Τεχεράνη παρέθεσε στις 29 Οκτωβρίου την ετήσια καθιερωμένη δεξίωση για τον εορτασμό της επετείου της Κυπριακής Ανεξαρτησίας . Την Ιρανική Κυβέρνηση εκπροσώπησε στη δεξίωση ο Υφυπουργός Εξωτερικών του Ιράν κ. Seyyed Abbas Araghchi.

Ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς συμμετείχε στη Σύνοδο της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης 31/10/2012

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις Βρυξέλλες η Τακτική Σύνοδος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε επίπεδο Αρχηγών Ενόπλων Δυνάμεων. Στη Σύνοδο την Κύπρο εκπροσώπησε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Στυλιανός Νάσης.

Ο Πρόεδρος της Βουλής επισκέφθηκε την μονάδα προεπαγγελματικής κατάρτισης παιδιών με ειδικές ανάγκες στην Τεχνική Σχολή Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ στον Αρχάγγελο 31/10/2012

Αντιπροσωπεία της Βουλής των Αντιπροσώπων υπό τον Πρόεδρο του Σώματος κ. Γιαννάκη Λ. Ομήρου πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στην μονάδα προεπαγγελματικής κατάρτισης παιδιών με ειδικές ανάγκες στην Τεχνική Σχολή Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ στον Αρχάγγελο. Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν οι βουλευτές κ. Ανδρέας Πιτσιλλίδης και οι κυρίες Στέλλα Κυριακίδου , Ειρήνη Χαραλαμπίδου και Ρούλα Μαυρονικόλα.

Εκδήλωση στη Χάγη στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ 31/10/2012

Πραγματοποιήθηκε χθες στη Χάγη, στο «Σπίτι της Ευρώπης», η καθιερωμένη συνάντηση του Ολλανδού Υπουργού Εξωτερικών κ.Ούρι Ρόσενταλ με τους Αρχηγούς των Διπλωματικών Αποστολών των κρατών μελών της ΕΕ, της Κροατίας και των υπό ένταξη χωρών, η οποία πραγματοποιείται κάθε έξι μήνες. Η συνάντηση διοργανώθηκε από την Πρεσβεία της Κύπρου στην Χάγη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

Ανακοίνωση του Τμήματος Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος 31/10/2012


Το Τμήμα Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος πληροφορεί όλα τα εργαστήρια, χημεία και οποιονδήποτε προβαίνει σε χρήση προϊόντων που περιέχουν ουσίες που καταστρέφουν τη στιβάδα του όζοντος τα ακόλουθα:

Εναρκτήρια ομιλία του Διευθυντή του Κρατικού Λαχείου κ. Σταύρου Μιχαήλ στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του διαδικτυακού τόπου του Κρατικού Λαχείου 31/10/2012

Σας καλωσορίζω στη σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη με την ευκαιρία της επίσημης λειτουργίας του διαδικτυακού τόπου του Κρατικού Λαχείου. Πριν σας παρουσιάσουμε το διαδικτυακό τόπο θα ήθελα να πω λίγα λόγια για το Κρατικό Λαχείο και να παραθέσω μερικά σημαντικά στοιχεία.

Επίσκεψη αντιπροσωπίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών στο Παρίσι 31/10/2012

Αντιπροσωπία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Ομάδας Φιλίας Κύπρου-Γαλλίας πραγματοποιεί επίσκεψη στο Παρίσι μετά από πρόσκληση του Προέδρου της αντίστοιχης Ομάδας Φιλίας με την Κύπρο στη Γαλλική Γερουσία κ. Μarc Massion. Της αντιπροσωπίας ηγείται ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και σ’ αυτήν συμμετέχουν τα μέλη κ.κ. Δημήτρης Συλλούρης, Χρίστος Μέσης, Σοφοκλής Φυττής και Φειδίας Σαρίκας.

Ανακοίνωση του Τμήματος Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος 31/10/2012

Το Τμήμα Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος πληροφορεί όλα τα εργαστήρια, χημεία και οποιονδήποτε προβαίνει σε χρήση προϊόντων που περιέχουν ουσίες που καταστρέφουν τη στιβάδα του όζοντος τα ακόλουθα: