20/3/13

Λειτουργεί κανονικά η υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων “MoneyGram” 20/03/2013

Το Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών πληροφορεί το κοινό ότι η υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων «MoneyGram» για άμεση αποστολή / παραλαβή χρημάτων σε / από φοιτητές, συγγενικά πρόσωπα ή άλλους στο / από το εξωτερικό λειτουργεί κανονικά.

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Χρήστου Στυλιανίδη 20/03/2013

Η Κυβέρνηση διαψεύδει τις πληροφορίες που φέρουν τη Λαϊκή Τράπεζα να έχει πωληθεί σε Ρώσους επενδυτές.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Γαλλίας 20/03/2013

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης είχε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Γαλλίας κ. Φρανσουά Ολάντ.

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW



TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

 

(Κ) Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου

ΚΥΠΕ - Νίκος Γ. Μαρκίδης - ΛΕΥΚΩΣΙΑ 20/3/2013 07:54



Ακυρώνεται η εκδήλωση για την «Ώρα της Γης» στο Προεδρικό Μέγαρο 20/03/2013

H προγραμματισμένη για το Σάββατο 23 Μαρτίου, στις 8 μ.μ., εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο με τίτλο «Ώρα της Γης», δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω του βεβαρημένου και ευμετάβλητου προγράμματος του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη

Κινητοποίηση για τις πτήσεις προς το Ιράν από το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμβου 20/03/2013

Αναφορικά με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ο Φιλελεύθερος» για απευθείας πτήσεις από το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμβου προς το Ιράν, το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι προβαίνει σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για αντιμετώπιση της κατάστασης και τερματισμό των παράνομων πτήσεων.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Χρήστου Στυλιανίδη 20/03/2013

Ομάδα τεχνοκρατών μετέβη πριν από λίγο στην Κεντρική Τράπεζα για να συζητήσουν σχέδιο Β΄ που να έχει σχέση με τη χρηματοδότηση και τη μείωση του ποσού των 5,8 δισεκατομμυρίων ευρώ, είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Χρήστος Στυλιανίδης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β΄ 20/03/2013

Η Εκκλησία είναι διατεθειμένη να υποθηκεύσει όλη την περιουσία της και να επενδύσει το αντίτιμο σε ομόλογα για να στηρίξουμε αυτή τη στιγμή το κράτος, είπε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β΄, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Χρήστου Στυλιανίδη, χθες 20/03/2013

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκφράζει τον απόλυτο σεβασμό του στη σημερινή απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει ήδη συγκαλέσει για αύριο (σήμερα) το πρωί σύσκεψη των αρχηγών των κομμάτων στο προεδρικό για την από κοινού συζήτηση και μελέτη της κατάστασης, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί.

ΚΥΠΕ - Αντώνης Γκιλδάκης - Μαρία Κονιώτου - ΛΕΥΚΩΣΙΑ 20/03/2013

ΚΥΠΕ - Αντώνης Γκιλδάκης - Μαρία Κονιώτου - ΛΕΥΚΩΣΙΑ 20/03/2013

1. Ραγδαίες αναμένεται να είναι σήμερα οι εξελίξεις σε ό,τι αφορά το μέλλον της κυπριακής οικονομίας μετά την απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής για απόρριψη της πρότασης του Eurogroup. Από τις 9 το πρωί πραγματοποιείται στο Προεδρικό σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που είχε συγκαλέσει από χθες ο Πρόεδρος Αναστασιάδης για εκτίμηση της κατάστασης στην οικονομία. Νωρίτερα ο Πρόεδρος είχε συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο, ο οποίος είπε πως προτίθεται να θέσει ολόκληρη την περιουσία της Εκκλησίας, για διάσωση του τόπου και επανέλαβε την εισήγηση του για έκδοση εθνικού ομολόγου. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δέχτηκε το Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Πανίκο Δημητριάδη, ο οποίος συμμετέχει μαζί με τον Υποδιοικητή της ΚΤ Σπύρο Σταυρινάκη στη σύσκεψη των αρχηγών.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκφράζει τον απόλυτο σεβασμό του στη χθεσινή απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκφράζει τον απόλυτο σεβασμό του στη χθεσινή απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων. Αυτή τη στιγμή διεξάγεται σύσκεψη των αρχηγών των κομμάτων στο προεδρικό για την από κοινού συζήτηση και μελέτη της κατάστασης, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί. Χθες, στις 8.30 μ.μ. ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είχε ημίωρη συνομιλία με τον Πρόεδρο της Ρωσίας κ. Βλαντιμίρ Πούτιν. Διεξήχθη μια γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση για τις οικονομικές σχέσεις των δύο χωρών.