25/9/13

Υποβολή αιτήσεων για παραχώρηση επιδόματος τέκνου για το έτος 2013

Η Υπηρεσία Χορηγιών και Επιδομάτων του Υπουργείου Οικονομικών καλεί τις οικογένειες με ένα, δύο ή περισσότερα εξαρτώμενα τέκνα οι οποίες εμπίπτουν στις πρόνοιες της νομοθεσίας και δεν έχουν αποταθεί για παραχώρηση επιδόματος τέκνου για το έτος 2013, όπως υποβάλουν τις αιτήσεις τους, το συντομότερο δυνατό

Γραπτή απάντηση του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Βίκτωρα Παπαδόπουλου στον Βουλευτή Στ. Ευαγόρου

Είναι πραγματικά άξιο απορίας όταν ο κ. Σταύρος Ευαγόρου και το ΑΚΕΛ κατηγορούν την παρούσα Κυβέρνηση για τη μείωση συντάξεων και τις περικοπές επιδομάτων. Η μόνη υπηρεσία που θα μπορούσαν να προσφέρουν στους συνταξιούχους ήταν το να απολογηθούν για την τραγική πενταετή διακυβέρνησή τους που οδήγησε τη χώρα σχεδόν στη χρεοκοπία. Εκτός και αν το ΑΚΕΛ παρέδωσε πλεονάσματα, ανάπτυξη, τη χώρα εντός των αγορών και μια ανθούσα και ευημερούσα Κύπρο, όπως την παρέλαβαν και δεν το έχουμε αντιληφθεί.-25.09.2013

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW



TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW


C O N T E N T S

Ο Υπουργός Υγείας παρουσίασε το έργο του Υπουργείου κατά το πρώτο εξάμηνο διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας

Ο Υπουργός Υγείας δρ Πέτρος Πετρίδης έδωσε, σήμερα, συνέντευξη Τύπου κατά την οποία παρουσίασε το έργο του Υπουργείου κατά τους πρώτους έξι μήνες της διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Χαιρετισμός της Υπουργού Εργασίας κας Ζέτας Αιμιλιανίδου στο 4ο Συνταξιοδοτικό Φόρουμ


Με μεγάλη χαρά χαιρετίζω το 4ο Συνταξιοδοτικό Φόρουμ με τίτλο «Ένα συνταξιοδοτικό σύστημα για την Κύπρο του 21ου αιώνα».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό κα Άντρη Αναστασιάδη, είχε χθες το απόγευμα συνάντηση, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής, με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης είχε χθες στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας κ. Sergey Lavrov. Στη συνάντηση παρέστησαν από κυπριακής πλευράς ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Χρήστος Στυλιανίδης,

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ι. Κασουλίδης συνεχίζει τις επαφές του στη Νέα Υόρκη

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης είχε χθες το πρωί συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ κ. William Burns στο Αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών. Στη συνάντηση παρέστη επίσης η Υφυπουργός Εξωτερικών για Ευρωπαϊκές και Ευρασιατικές Υποθέσεις κα Victoria Nuland.

Εγκαίνια Αλιευτικού Καταφυγίου Αγίας Τριάδας, στο Παραλίμνι





Το Τμήμα Αλιείας και Θαλασσίων Ερευνών, του Υπουργείου Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος ανακοινώνει την τέλεση των εγκαινίων του αναβαθμισμένου Αλιευτικού Καταφυγίου Αγίας Τριάδας στο Παραλίμνι.