20/6/13

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη σε δεξίωση της Υπάτης Αρμοστείας της Βρετανίας 20/06/2013

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης παρέστη απόψε σε δεξίωση της Υπάτης Αρμοστείας του Ηνωμένου Βασιλείου, με την ευκαιρία των γενεθλίων της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων δέχθηκε τον Υπουργό Εξωτερικών της Νέας Ζηλανδίας 20/06/2013

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Λ. Ομήρου δέχθηκε σήμερα τον Υπουργό Εξωτερικών της Νέας Ζηλανδίας κ. Murray McCully, ο οποίος πραγματοποιεί μονοήμερη επίσκεψη εργασίας στην Κύπρο. Τον κ. Υπουργό συνόδευε ο Ύπατος Αρμοστής της Νέας Ζηλανδίας στην Κύπρο (με έδρα τη Ρώμη) δρ Trevor Donald Matheson.

Ο Υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε με τον Υπουργό Εξωτερικών της Νέας Ζηλανδίας 20/06/2013

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης είχε σήμερα συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Νέας Ζηλανδίας κ. Murray McCully, ο οποίος πραγματοποιεί μονοήμερη επίσκεψη εργασίας στην Κύπρο.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για την Ομάδα Στήριξης της ΕΕ προς την Κύπρο και τη χρηματοδότηση της γεωργίας 20/06/2013

Πολύ θετική χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Χρήστος Στυλιανίδης την απόφαση της Κομισιόν για σύσταση Ομάδας Στήριξης της Κύπρου από την ΕΕ σε ό,τι αφορά την εφαρμογή του Μνημονίου.

Χαιρετισμός του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων κ. Τάσου Μητσόπουλου στο 15ο Παγκύπριο Συνέδριο της ΟΜΕΠΕΓΕ – ΣΕΚ 20/06/2013

Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζω το 15ο Παγκύπριο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Μεταφορών, Πετρελαιοειδών και Γεωργίας της ΣΕΚ. Επωφελούμαι της σημερινής ευκαιρίας για να εκφράσω τη βαθιά και ανυπόκριτη εκτίμησή μου τόσο προς την ηγεσία της ΣΕΚ όσο και προς την ηγεσία και τα μέλη της Ομοσπονδίας σας για τη μακρόχρονη και πολυδιάστατη συνεισφορά τους στον τόπο και την οικονομία.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τις Κυπριακές Αερογραμμές

Δεν τίθεται θέμα χαριστικών αποζημιώσεων στις Κυπριακές Αερογραμμές, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Χρήστος Στυλιανίδης.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Χρήστου Στυλιανίδη για την οικονομία 20/06/2013

Για μας δεν τίθεται και δεν τέθηκε ποτέ θέμα επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου, τόνισε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Χρήστος Στυλιανίδης.

Γραπτή δήλωση του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Βίκτωρα Παπαδόπουλου 20/06/2013

Η Κυβέρνηση προσπαθεί να αντιμετωπίσει όλες τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το Μνημόνιο διάσωσης της οικονομίας της Κυπριακής Δημοκρατίας με την Τρόικα κατά τρόπον ώστε να μη διαρρέει ο χρόνος με τα προβλήματα κάτω από το χαλί, αλλά να αντιμετωπίζονται στην ώρα τους για να μην επιδεινώνονται.

Συνάντηση του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων με τον Επίτροπο Εθελοντισμού 20/06/2013


Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Τάσος Μητσόπουλος είχε σήμερα το πρωί συνάντηση στο γραφείο του με τον Επίτροπο Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων κ. Γιάννη Γιαννάκη, κατά την οποία συζητήθηκαν τρόποι συνεργασίας με το Υπουργείο.

Δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών για τον τερματικό σταθμό

Ο τερματικός σταθμός για υγροποιημένο φυσικό αέριο θα γίνει στην Κύπρο και υπολογίζεται ότι θα είναι αυτάρκης με μόνο τα κυπριακά κοιτάσματα, είπε σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης, προσθέτοντας πως οτιδήποτε επιπρόσθετο είναι ευπρόσδεκτο και οικονομικά ακόμη πιο συμφέρον.

Επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών στη Ρωσική Ομοσπονδία 20/06/2013

Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης αναχωρεί σήμερα, Πέμπτη 20 Ιουνίου, για την Αγία Πετρούπολη, όπου, αύριο, θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών τις Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Sergey Lavrov.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ





Ο Υπουργός Άμυνας συναντήθηκε
με τον Γάλλο ομόλογό του στο Παρίσι

O Υπουργός Άμυνας κ. Φώτης Φωτίου συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο Παρίσι με το Γάλλο ομόλογο του κ. Jean Yve Le-Drian.

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW



TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

Δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών για τους εκ μητρογονίας πρόσφυγες 20/06/2013

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Σωκράτης Χάσικος προέβη σήμερα το πρωί σε δηλώσεις, στο Υπουργείο Εσωτερικών, αναφορικά με χθεσινή απόφαση που λήφθηκε στο πλαίσιο συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου και αφορά τους εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες.

Δραστηριότητα Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου





Δραστηριότητα Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου

Τρίτη 25/06/2013