2/1/13

Ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας 02/01/2013

Photo/V.BETAS

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας με την ευκαιρία του νέου έτους είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια και με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Αντώνη Σαμαρά, με τους οποίους αντάλλαξε θερμές ευχές για τον ερχομό του 2013.

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια 02/01/2013

Φεύγουμε περήφανοι για τις υπηρεσίες μας στον κυπριακό λαό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση έχει καταφέρει να διασφαλίσει δικαιώματα και κατακτήσεις των εργαζομένων καθώς και ζητήματα που αφορούν την κυριαρχία του κράτους κατά τις συζητήσεις της με την Τρόικα.

Ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών 02/01/2013

Με οδηγίες του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια, η Υπουργός Εξωτερικών προβαίνει στην κάτωθι δήλωση:

Σχετικά με το επεισόδιο στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, το οποίο επεσυνέβη το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012 το απόγευμα, που αφορούσε την Πρέσβη της Αιγύπτου στην Κύπρο Α.Ε. κα Menha Mahrous Bakhoum και τους επί καθήκοντι αστυνομικούς

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου, χθες 02/01/2013

Καμία πρόσκληση δεν απεστάλη και καμία επικοινωνία δεν έγινε με την Κυβέρνηση για τη δοξολογία που τέλεσε η Αρχιεπισκοπή με την ευκαιρία του νέου έτους.

Κάθε φορά που η Κυβέρνηση λαμβάνει πρόσκληση από την Αρχιεπισκοπή ανταποκρίνεται θετικά και δεν είχε κανένα λόγο να μην ανταποκριθεί και τώρα.

Ο Υπουργός Άμυνας επισκέφθηκε προκεχωρημένα φυλάκια στη γραμμή αντιπαράταξης 02/01/2013

Ο Υπουργός Άμυνας κ. Δημήτρης Ηλιάδης επισκέφτηκε, χθες, προκεχωρημένα φυλάκια της Εθνικής Φρουράς στη γραμμή αντιπαράταξης όπου πρόσφερε δώρα, έκοψε τη βασιλόπιτα και αντάλλαξε ευχές με τους εθνοφρουρούς με την ευκαιρία της Πρωτοχρονιάς.