8/11/10

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια

08/11/2010
Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουμε καλοί δέκτες της οποιασδήποτε πίεσης, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας σημειώνοντας ότι στόχος μας για τη συνάντηση στη Νέα Υόρκη είναι να σπάσουν τα πιθανά αδιέξοδα και να οδηγηθούμε σε συνολική λύση.

Το Υπουργείο Άμυνας θα βραβεύσει αριστεύσαντες μαθητές

08/11/2010
Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς διοργανώνει αύριο Τρίτη, στις 7.00 μ.μ. στη Λέσχη Αξιωματικών της Εθνικής Φρουράς (ΛΑΕΦ), τελετή βράβευσης των αρίστων μαθητών ακαδημαϊκού έτους 2009-2010.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε τον Υπουργό Άμυνας στο Γενικό Νοσοκομείο
08/11/2010

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας στα εγκαίνια της έκθεσης «50 χρόνια Κοινωνία - Πολιτισμός - Ζωή στην Κυπριακή Δημοκρατία», στο Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο Λευκωσίας

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Πολύ παραγωγική η συζήτηση για την οικονομία

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Πολύ παραγωγική η συζήτηση για την οικονομίαΠραγματοποιήθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο συνάντηση υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια με τη συμμετοχή των αρχηγών και στελεχών του ΑΚΕΛ και του ΔΗΚΟ.

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Τουρκοκύπριο ηγέτηΝέα συνάντηση θα έχουν σήμερα στις 3μ.μ. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Δημήτρης Χριστόφιας, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, κ. Ντερβίς Έρογλου, στο πλαίσιο των απευθείας διαπραγματεύσεων για επίλυση του Κυπριακού.