3/9/12

Το μεγαλύτερο δίκτυο ενημέρωσης στην Ελλάδα και στην Κύπρο. ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΑΚTΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 1980 - 2012


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ιορδανία 03/09/2012

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του κα Έλση Χριστόφια, μεταβαίνει την ερχόμενη Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου στο Αμμάν, όπου θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσημη επίσκεψη ύστερα από πρόσκληση του Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλαχ Β’.

Κατανομή θέσεων στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας 03/09/2012



Από το σύνολο των 3.347 υποψηφίων αποφοίτων κυπριακών σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης που υπέβαλαν αίτηση εισαγωγής στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΑΕΙ) της Ελλάδας για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013, οι 3.138 υποψήφιοι εξασφάλισαν θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της Ελλάδας σε 396 διαφορετικά πανεπιστημιακά τμήματα.

Εκτίμηση και ευγνωμοσύνη προς την Ελλάδα και την ΕΛΔΥΚ εξέφρασε ο Υπουργού Άμυνας κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής του νέου Διοικητή της ΕΛΔΥΚ 03/09/2012

Ο Υπουργός Άμυνας κ. Δημήτρης Ηλιάδης παρέστη σήμερα το πρωί στην τελετή παράδοσης - παραλαβής της Διοικήσεως της ΕΛΔΥΚ που πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο «Σταυριανάκου» στη Μαλούντα. Μετά το πέρας της τελετής, ο κ. Υπουργός προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους:

Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου της Ελλάδας 03/09/2012

Με πρόσκληση του Υπουργού Συγκοινωνιών και ΄Εργων κ. Ευθύμιου Φλουρέντζου φθάνει σήμερα το βράδυ στην Κύπρο για πραγματοποίηση επίσημης επίσκεψης ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου της Ελλάδας κ. Κωνσταντίνος Μουσουρούλης.

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου 03/09/2012

Ο κ. Μπαγίς προσπαθεί να εντυπωσιάσει απευθύνοντας με ειρωνεία μια μη σοβαρή πρόσκληση για ένα ποδοσφαιρικό αγώνα. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα από έναν Υπουργό και αν τα υιοθετεί η τουρκική πολιτική, τότε αντιμετωπίζει πρόβλημα έλλειψης σοβαρότητας.

Ομιλία του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Σοφοκλή Αλετράρη στη Συνάντηση Διευθυντών Κτηνιατρικών Υπηρεσιών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία», στη Λευκωσία

Κυρίες και Κύριοι Προϊστάμενοι Κτηνιατρικών Υπηρεσιών, εκπρόσωποι της Γενικής Γραμματείας του Συμβουλίου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καλημέρα σας και καλωσορίσατε στην Κύπρο.
Με ιδιαίτερη χαρά έχω αποδεχθεί την πρόσκληση του Διευθυντή Κτηνιατρικών Υπηρεσιών να χαιρετίσω τη σημερινή σας συνάντηση, η οποία διοργανώνεται στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Προεδρικές εκλογές 2013 - Eγγραφή στον εκλογικό κατάλογο 03/09/2012


Εγγραφή στον εκλογικό κατάλογο
Η Υπηρεσία Εκλογών επιθυμεί να ανακοινώσει ότι στις προεδρικές εκλογές δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι πολίτες της Δημοκρατίας, ηλικίας 18 χρονών και άνω, που έχουν τη συνήθη διαμονή τους στην Κύπρο και είναι εγγεγραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο.

Χαιρετισμός του Υπουργού Άμυνας κ Δημήτρη Ηλιάδη στην τελετή Διαβεβαίωσης των Νέων Σπουδαστών στις Στρατιωτικές Σχολές της Ελλάδας 03/09/2012

Αγαπητοί σπουδαστές,
Σας συγχαίρω για την επιτυχία σας στις εισαγωγικές εξετάσεις, γεγονός που αποτελεί τεκμήριο και απόδειξη των ικανοτήτων και των δυνατοτήτων σας.

Η Υπουργός Εξωτερικών θα παρουσιάσει το βιβλίο «Δανία-Κύπρος: Όταν οι Βίκινγκς συνάντησαν την Αφροδίτη» 03/09/2012

H Υπουργός Εξωτερικών δρ Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλλή θα παρουσιάσει αύριο Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 12.00 το μεσημέρι, στο Υπουργείο Εξωτερικών, το βιβλίο με τίτλο «Δανία-Κύπρος: Όταν οι Βίκινγκς συνάντησαν την Αφροδίτη».

Δημοσίευση Εβδομαδιαίων Κοινοποιήσεων της Ε.Ε. για μη ασφαλή προϊόντα που γνωστοποιούνται στο Σύστημα GRAS-Rapex
03/09/2012