1/2/14

Δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών κ. Σωκράτη Χάσικου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση


Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Σωκράτης Χάσικος, ο οποίος παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό σήμερα στο Συνέδριο της ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ με θέμα την οικονομική κρίση και τις επιπτώσεις της πάνω στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στο προσωπικό των Δήμων, μετά το πέρας της παρέμβασής του στο συνέδριο προέβη σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Χαιρετισμός του Υπουργού Συγκοινωνιών κ. Μητσόπουλου στα εγκαίνια του Κυπριακού Μουσείου Κλασικού και Ιστορικού Αυτοκινήτου





Με ιδιαίτερη χαρά βρίσκομαι σήμερα μαζί σας για να εγκαινιάσουμε το πρώτο Κυπριακό Μουσείο Κλασικού και Ιστορικού Αυτοκινήτου. Η δημιουργία του πρωτότυπου αυτού χώρου, που αποτελεί το επιστέγασμα προσπαθειών αρκετών χρόνων, αγάπης και αφοσίωσης προς το ιστορικό όχημα, συνιστά μια καινοτομία για τα σημερινά κυπριακά δεδομένα και θέτει το θέμα του ιστορικού αυτοκινήτου σε νέα προοπτική.

LARNAKA INTERNATIONAL AIRPORT


DAILY SCHEDULE ARRIVALS
Monday 03/02/2014
A/A FLIGHT ORIGIN/DESTINATION ICAO TIME AIRCRAFT HANDLER

LARNAKA INTERNATIONAL AIRPORT

Εγκαινιάστηκε από τους Υπουργούς Άμυνας και Μακεδονίας-Θράκης η έκθεση για την προσφορά των Κυπρίων στους αγώνες του Έθνους






Μια αξιόλογη έκθεση με τίτλο «Η προσφορά των Κυπρίων στους αγώνες του Έθνους, από την Επανάσταση του ’21 στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο» άνοιξε τις πύλες της στο κοινό σήμερα. Τα εγκαίνια της έκθεσης τέλεσαν από κοινού χθες ο Υπουργός Άμυνας κ. Φώτης Φωτίου και ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου.