16/8/13

Χαιρετισμός του Υπουργού Γεωργίας κ. Νίκου Κουγιάλη στην ετήσια Χοροεσπερίδα της Κοινότητας Πάχνας 16/08/2013

Να μη μεταδοθεί πριν τις 9.30 μ.μ.

Αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή να παρευρίσκομαι σήμερα εδώ, για να θέσω υπό την αιγίδα μου και να χαιρετίσω την εκδήλωση της κοινότητας σας που είναι αφιερωμένη στη νεολαία της Πάχνας.

Χαιρετισμός του Υπουργού Γεωργίας κ. Νίκου Κουγιάλη στο ετήσιο Φεστιβάλ της Καλλέπειας, στην Πάφο 16/08/2013

Να μη μεταδοθεί πριν τις 8 μ.μ.

Είναι με μεγάλη μου χαρά που αποδέχθηκα να συμμετάσχω στο αποψινό φεστιβάλ που διοργανώνει το Κοινοτικό Συμβούλιο Καλλέπειας σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Αποδήμων, και σας συγχαίρω θερμά για την αξιέπαινη αυτή σας πρωτοβουλία, που πέραν των άλλων αποδεικνύει την αγάπη σας προς το μικρό, όμορφο χωριό σας.

Επιμνημόσυνος λόγος του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου στο μνημόσυνο των πεσόντων Μορφιτών, στη Λευκωσία 16/08/2013

Να μη μεταδοθεί πριν τις 7 μ.μ.

Ο Υπουργός Άμυνας κ. Φώτης Φωτίου παρέστη σήμερα, στον ιερό ναό Παναγίας Φανερωμένης, στο μνημόσυνο των πεσόντων Μορφιτών και στη δέηση για τη διακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων και για επιστροφή των προσφύγων της Μόρφου.

Ο κ. Φωτίου σε επιμνημόσυνο λόγο του ανέφερε:

Ταξιδιωτική οδηγία του Υπουργείου Εξωτερικών για την Αίγυπτο

Το Υπουργείο Εξωτερικών συμβουλεύει τους Κύπριους πολίτες όπως περιορίσουν τα ταξίδια τους στην Αίγυπτο στα απολύτως αναγκαία. Σε περίπτωση παραμονής τους στη χώρα προτρέπονται να επιδεικνύουν τη δέουσα προσοχή και να αποφεύγουν τους χώρους όπου γίνονται μαζικές συγκεντρώσεις.

Δήλωση του Αν. Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Β. Παπαδόπουλου για τη ρίψη πυροβολισμών στην οικία του Προέδρου του ΔΗΣΥ 16/08/2013

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης και η Κυβέρνηση καταδικάζουν έντονα το επεισόδιο ρίψης πυροβολισμών εναντίον της οικίας του Προέδρου του ΔΗΣΥ κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, στην Αργάκα.

Τέτοια εγκληματικά περιστατικά υπονομεύουν την ίδια τη δημοκρατία, την κοινωνία και την έννομη τάξη.

Δήλωση του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γ. Λ. Ομήρου για τη ρίψη πυροβολισμών στην οικία του Προέδρου του ΔΗΣΥ 16/08/2013

Καταδικάζω με τον πιο έντονο τρόπο το επεισόδιο ρίψης πυροβολισμών στην οικία του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου. Εκφράζω έντονη ανησυχία για το εγκληματικό αυτό γεγονός το οποίο συνιστά πράξη υπονόμευσης των δημοκρατικών θεσμών και απόπειρα πολιτικής αποσταθεροποίησης.

ιμνημόσυνος λόγος του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου σε μνημόσυνο στον Πύργο Λεμεσού 16/08/2013


Υπουργός Άμυνας κ. Φώτης Φωτίου παρέστη χθες στο μνημόσυνο του πεσόντος κατά την τουρκική εισβολή Ανδρέα Νικολάου, στον ιερό ναό Παναγίας Πυργώτισσας, όπου εκφώνησε επιμνημόσυνο λόγο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Υπουργός είπε:

Χαιρετισμός του Υπουργού Συγκοινωνιών κ. Τάσου Μητσόπουλου στο 18ο Φεστιβάλ Αβδελλερού – 14/8/2013 16/08/2013

Είναι με ιδιαίτερη χαρά που βρίσκομαι σήμερα μαζί σας στο 18ο Φεστιβάλ Αβδελλερού, που έχει καθιερωθεί και καταξιωθεί στη συνείδηση όλων μας ως ένας σημαντικότατος θεσμός, μέσα από τον οποίο αναδεικνύεται με τον αυθεντικότερο τρόπο η πολιτισμική φυσιογνωμία του τόπου μας και που συμβάλλει στη διατήρηση των δεσµών του λαού μας µε τις παραδόσεις, τον πολιτισμό και την ιστορία του. Οι δύσκολες μέρες που διανύουμε επιτάσσουν, όχι µόνο να προβάλλουµε την παρακαταθήκη που παραλάβαµε, αλλά και να την µεταλαµπαδεύσουµε αναλλοίωτη στις επόμενες γενιές.

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW



TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW