23/10/13

O Υπουργός Οικονομικών μίλησε σε εκδήλωση στο Σπίτι της ΕΕ

Δημόσια συζήτηση: «Το σχέδιο για την ανάκαμψη:
ΠΩΣ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ;

Η αποκατάσταση της ρευστότητας, η άμεση αξιοποίηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων, η πάταξη της διαπλοκής και η αποφασιστική μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης ήταν τα βασικά θέματα που κυριάρχησαν στον απευθείας διάλογο με τους πολίτες του Υπουργού Οικονομικών κ. Χάρη Γεωργιάδη

Απάντηση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Σωκράτη Χάσικου σε δημοσίευμα


Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Σωκράτης Χάσικος απέστειλε, σήμερα, στην εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ, την ακόλουθη επιστολή, σε απάντηση δημοσιεύματός της:
«Αναφέρομαι στο άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ ημερομηνίας 23/10/2013 με τίτλο «Διαβουλεύσεις υπουργείων πίσω από την πλάτη του Δήμου Πάφου – Τ/Κ τεμάχιο φιλέτο χαρίζουν στον ΟΣΥΠΑ» και επιθυμώ να διευκρινίσω τα ακόλουθα που παρουσιάζουν τα πραγματικά γεγονότα, με την παράκληση να δημοσιευθούν στην επόμενη έκδοση της εφημερίδας σας:

Χαιρετισμός της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας Ζέτας Αιμιλιανίδου στο ΚΥ.ΚΕ.Μ

«
Ο τουρισμός στην Κύπρο: Προκλήσεις και Προοπτικές, Προτάσεις – Εισηγήσεις»
Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση της Επαρχιακής Επιτροπής Λάρνακας/Αμμοχώστου του Κυπριακού Κέντρου Μελετών (ΚΥΚΕΜ) να απευθύνω χαιρετισμό στην ημερίδα που διοργανώνει


Δραστηριότητες του Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Φωτίου


Πέμπτη, 24/10/2013

Γραπτή απάντηση του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Βίκτωρα Παπαδόπουλου στο ΑΚΕΛ για τις Κυπριακές Αερογραμμές


Καμιά σύγχυση δεν προκαλούν οι δηλώσεις της Κυβέρνησης και του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου των Κυπριακών Αερογραμμών για τους στόχους ως προς το μέλλον της εταιρείας, δηλαδή τη διάσωσή της.

Γραπτή απάντηση του Αν. Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Β. Παπαδόπουλου στο ΑΚΕΛ για την αντιμισθία συμβούλων στην Κεντρική Τράπεζα


Όσον αφορά τις αυξήσεις αντιμισθιών των εκτελεστικών συμβούλων και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Τράπεζας, η θέση της Κυβέρνησης εξηγήθηκε επαρκώς και εμπεριστατωμένα χθες.

Δηλώσεις του Αν. Κυβερνητικού Εκπροσώπου μετά τη λήξη της συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου

Ο Προεδρεύων της Δημοκρατίας, Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Λ. Ομήρου προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου.

Μετά τη λήξη της συνεδρίας, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε σήμερα τον διορισμό του κ. Χρίστου Πατσαλίδη, Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Οικονομικών, ως Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου μετά την παραίτηση του κ. Στάθη Κιττή.

νακοίνωση του Υπουργείου Υγείας αναφορικά με τον θάνατο 58χρονου

Αναφορικά με τον θάνατο του 58χρονου Χριστάκη Ανδρέου, το Υπουργείο Υγείας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αποθανόντος και επιθυμεί να επισημάνει τα ακόλουθα:

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW





TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

C O N T E N T S

Ο Υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Άμυνας της Δημοκρατίας της Αρμενίας




Ο Υπουργός Άμυνας κ. Φώτης Φωτίου συναντήθηκε σήμερα το πρωί, στο γραφείο του, με τον Υφυπουργό Άμυνας της Δημοκρατίας της Αρμενίας κ. Alik Mirzabekyan, ο οποίος συνοδευόταν από τον πρέσβη της Αρμενίας στην Κύπρο και αντιπροσωπεία.

Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης αναχώρησε για το Ισραήλ




Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης αναχώρησε χθες βράδυ για το Τελ Αβίβ, όπου στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας με το Ισραήλ, η Κυπριακή Δημοκρατία θα τιμηθεί για τη συνεισφορά της στην εξοικονόμηση υδάτινων πόρων.