15/2/13

Ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων σχετικά με τα χημικά εργοστάσια στην περιοχή Πέρα Χωρίου Νήσου 15/02/2013

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, αναφερόμενο σε σημερινή ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα των κατοίκων Πέρα Χωρίου Νήσου για τα δύο χημικά εργοστάσια στην περιοχή τους, ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Ομιλία του Γενικού Εφόρου Εκλογών κ. Ανδρέα Ασσιώτη στη συνέντευξη Τύπου για τις Προεδρικές εκλογές στο Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών 15/02/2013

Κυρίες και Κύριοι εκπρόσωποι των ΜΜΕ,

Σας καλωσορίζω στη σημερινή συνέντευξη Τύπου και σας ευχαριστώ που είσαστε μαζί μας. Ο σκοπός της συνέντευξης είναι διπλός: Ο πρώτος αφορά στην ενημέρωση των πολιτών, μέσω εσάς, για την ολοκλήρωση σχεδόν της προετοιμασίας για τη διεξαγωγή των Προεδρικών Εκλογών 2013, και θα σας δώσω στη συνέχεια μια σειρά από γενικές πληροφορίες και στοιχεία για το θέμα αυτό.

TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW




TURKISH CYPRIOT AND TURKISH MEDIA REVIEW

(Κ) Επισκόπηση κυπριακού Τύπου ΚΥΠΕ - Μαρία Κονιώτου - ΛΕΥΚΩΣΙΑ/Κύπρος 15/2/2013 09:37

 

(Κ) Επισκόπηση κυπριακού Τύπου

ΚΥΠΕ - Μαρία Κονιώτου - ΛΕΥΚΩΣΙΑ/Κύπρος 15/2/2013 09:37




ΚΥΠΕ - Μαρία Αντούνα - Γιώργος Μιχαήλ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ/Κύπρος 15/02/2013

ΚΥΠΕ - Μαρία Αντούνα - Γιώργος Μιχαήλ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ/Κύπρος 15/02/2013

1. Με βάση ανεξάρτητη έρευνα, που έχει διεξάγει το μη κερδοσκοπικό Ινστιτούτο της Βασιλείας για τη Διακυβέρνηση (Basel Institute on Governance), η Κύπρος παίρνει καλύτερη θέση από χώρες όπως είναι η Γερμανία και η Ολλανδία σε ό,τι αφορά την καταπολέμηση για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, δήλωσε χθες βράδυ μετά το πέρας της συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου.